Blog

Een nieuw plafond?

Een spanplafond kan dan de idéale oplossing zijn. Daar dit plafond in één dag kan worden geïnstalleerd, zal u een minimum hinder ondervinden. Ook wordt dit geplaatst zonder afbraak van uw bestaand plafond. Dit resulteert eveneens in een zeer propere plaatsing. Er zal dus weinig stof worden gemaakt.

Lees meer...

Spanplafond plaatsen

Dit plafond is het meest voorkomende type van spanplafond. Zeker wanneer u op zoek bent naar u op zoek bent naar een strak, wit plafond is een standaard spanplafond de meest geschikte keuze. U krijgt hier bovenop de garantie nooit meer bang te hoeven zijn voor barsten en scheuren. Het plafond is verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Zo kan u kiezen voor wit, gebroken wit en zwart. Uiteraard is het standaard kleurengamma nog een stuk uitgebreider. Vraag hiernaar bij de opmeting.

Lees meer...

EXTRA INFORMATIE NODIG? EEN PLAATSBEZOEK? GEEF ONS EEN SEINTJE!

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Of wordt u liever opgebeld?

{{ feedback.message }}

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte