Verlichting spanplafond

Verlichting in spanplafond

Verlichting is het belangrijkste onderdeel van uw plafond. Licht bepaald immers de sfeer van uw ruimte. U kan nood hebben aan functioneel, maar ook aan sfeerverlichting. Door te kiezen voor de juiste lichtbronnen in combinatie met een dimsysteem, kan u alle mogelijke kanten op. Voor de aankoop en installatie van uw verlichting, kan u uiteraard bij ACD terecht. Wij nemen deze werken graag op ons. Op die manier bieden wij een totaaloplossing voor uw nieuw plafond.

Professioneel lichtadvies!

 

Soorten verlichting

U kan uw spanplafond voorzien van elke mogelijke lichtbron.

  • Inbouwspots
  • Opbouwspots
  • Ledlijnen
  • Rail met spots
  • Verdoken verlichting
  • Lusters

Directe verlichting

Een groot aantal van onze klanten kiezen voor directe verlichting. Ons gamma bevat verschillende soorten inbouwspots, opbouwspots en ledlijnen met verschillende stralingshoeken.

We werken uitsluitend met ledverlichting van de hoogste kwaliteit. Een laag energieverbruik in combinatie met een lange levensduur zijn de grootste motieven om te kiezen voor ledverlichting. Door een dimsysteem te koppelen aan de verschillende lichtpunten creëer je de juiste sfeer op ieder moment van de dag.

Indirecte verlichting

Bij indirecte verlichting wordt de directe omgeving gebruikt om een bepaalde ruimte te verlichten. Dit kunnen de wanden of andere vlakken zijn. Indirecte verlichting kan voldoende sterk zijn om als basisverlichting te fungeren. Om dit effect te creëren zijn voldoende sterke lichtbronnen noodzakelijk.

Indirecte verlichting is heel eenvoudig en snel te integreren in een spanplafond.

Lichtdoorlatend spanplafond

Ons gamma aan spanplafonds bevat een lichtdoorlatende variant. Dit type plafond is lichtdoorlatend. Door hierboven ledverlichting te voorzien, creëren we een egaal lichtoppervlak. U kan kiezen voor koude of warme ledverlichting, maar ook RGBW (gekleurde verlichting) behoort tot de mogelijkheden.

Onze lichtdoorlatende spanplafonds zijn verkrijgbaar in 30, 50 of 70% lichtdoorlatendheid. Het plafond creëert een erg egale verspreiding van het licht in de ruimte wat leidt tot een sterke vermindering van schaduwvorming. Tot slot is het mogelijk om een dimsysteem aan te sluiten op de verlichting. Hierdoor zal u de ruimte in alle omstandigheden optimaal kunnen belichten.

Onze medewerkers komen vrijblijvend bij u langs voor het juiste lichtadvies.

EXTRA INFORMATIE NODIG? EEN PLAATSBEZOEK? GEEF ONS EEN SEINTJE!

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

CONTACT

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte