Spanplafond Hasselt | ACD Spanplafonds

Spanplafond Hasselt

Spanplafond Hasselt

Is uw plafond in Hasselt aan vernieuwing toe? Heeft u nood aan een oplossing voor uw plafond in uw nieuwbouw te Hasselt?
ACD Spanplafonds komt graag naar je toe voor een eerste kennismaking. Onze focus ligt op Vlaanderen, maar in werkelijkheid plaatsen wij over de héle Benelux. Denk dus niet dat uw woning te ver weg is. Het is onze taak u als klant een mooie en strakke oplossing te bieden, van waar u ook bent.

Indien u graag een offerte wenst kan dit op twee manieren. U bezorgt ons de afmetingen en eventueel een foto.
Zo kunnen wij u alvast een richtprijs geven van uw nieuw plafond. Wenst u een correcte offerte?
Dan komen wij zéér graag bij u ter plaatse de ruimte bekijken. Op die manier kunnen we alvast kennismaken en u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en producten. Wij bieden tevens graag advies in verband met de verlichting in uw nieuw spanplafond. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak. Dit omdat wij houden van een persoonlijke aanpak waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Spanplafond Hasselt en omstreken

Spanplafonds kennen doorheen de jaren een enorme evolutie. ACD Plafonds werkt met een polyester versie.
Dit is een polyester doek gecombineerd met een polyurethaan coating. Een polyester spanplafond is een doek dat wordt strak gespannen tussen profielen.
Deze zijn vervaardigd uit PVC of Aluminium. Een spanplafond van ACD kan u verkijgen in verschillende kleuren. Vraag ons gerust naar de kleurenkaart zodat u het hele gamma van dichtbij kan bekijken.
De mogelijkheden van een spanplafond zijn eindeloos. Zo kan u kiezen voor een standaard spanplafond of een akoestisch spanplafond. Wanneer u kiest voor een standaard spanplafond voor één van uw woonruimten, wordt er in de meeste gevallen geopteerd voor een Klassiek Witte (soort gebroken wit) of Optisch Witte versie.

Spanplafond Hasselt

Een akoestisch spanplafond heeft een geluidsabsorberende functie. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in uw leefruimte een aangenaam gehalte heeft. Een akoestisch spanplafond is een ideale oplossing wanneer u last heeft van een slechte akoestiek. Het spanplafond kan worden aangevuld met akoestische isolatie. Hierdoor bereikt u het gewenste effect. ACD Plafonds streeft ernaar u een optimaal resultaat af te leveren.

ACD Plafonds is een jong en dynamisch bedrijf dat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve oplossingen. Door middel van onze flexibele houding streven we naar een zo aangenaam mogelijke samenwerking. Dit is één van onze grootste prioriteiten doorheen het hele proces.

Wij zien u graag in Hasselt voor een eerste kennismaking of neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte