1

Contact

Bent u aan het bouwen of renoveren en wenst u uw plafonds of muren onder handen te nemen? Dan laten we u graag kennis maken met onze spanplafonds en wandbekleding. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent, want wij helpen u graag verder.
2

Vrijblijvend advies en opmeting

Eén van onze medewerkers komt vrijblijvend bij u langs. Op die manier kunnen jullie samen de verschillende mogelijkheden overlopen. En geven we advies met verstand van zaken. Door te luisteren naar uw verhaal, krijgen we een goed beeld van uw wensen en kunnen we op basis hiervan onze beste ideeën voorstellen.
Maak nu uw afspraak
3

Gratis offerte

Deze ideeën bundelen we in een gratis prijsofferte. U mag er zeker van zijn dat we u de meest kwalitatieve producten zullen aanbieden aan een zo laag mogelijke prijs.
4

Bezoek aan showrooms

Hoe ziet een spanplafond er eigenlijk uit? Dit is een vraag die we regelmatig krijgen, dus kom na afspraak langs in één van onze showrooms en laat u inspireren.
5

Plaatsing door ervaring plaatsingsdienst

Onze ervaren plaatsingsdienst zal streven naar de beste afwerking en bieden het nodige comfort tijdens een installatie zonder zorgen. Hun vakmanschap en kennis over spanplafonds en wandbekleding zorgt voor de meest innovatieve en kwalitatieve resultaten.
6

Een tevreden klant

Al onze medewerkers hebben gedurende het bovenstaande proces maar één doel voor ogen: u als klant tevredenstellen met uw spanplafond of wandbekleding. Tenslotte zijn wij pas tevreden wanneer u dit ook bent.

EXTRA INFORMATIE NODIG? EEN PLAATSBEZOEK? GEEF ONS EEN SEINTJE!

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

OF WORDT U LIEVER OPGEBELD?

{{ feedback.message }}

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte