Valse plafonds

Geef uw ruimte een nieuwe uitstraling!

We kunnen ons voorstellen dat u de kop van dit artikel met opgetrokken wenkbrauwen heeft bekeken. Wat zijn nu precies valse plafonds? Een vals plafond, ook wel bekend onder de naam spanplafond, is een plafond waarbij men het plafond op uw bestaande plafond of muren gaat plaatsen. Het resultaat is een stijlvol, strak plafond dat er altijd goed uitziet. Geen lelijke barstjes meer in uw plafond of een plafond waar de verf vanaf bladert. Een spanplafond heeft altijd een goede uitstraling. ACD-Plafonds is een ervaren, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de creatie en plaatsing van valse plafonds (spanplafonds) en spanwanden.

Valse plafonds in uw woning of bedrijfsruimte

Wanneer u denkt dat het tijd is voor een nieuw plafond in uw woning of bedrijfsruimte, dan raden we u aan om zeker de plaatsing van een spanplafond te overwegen. Dit is een soort plafond in tal van uitvoeringen, kleuren en maten beschikbaar. Maar daar houden de mogelijkheden van ACD Plafonds niet op. U kunt er bij ons ook voor kiezen een spanplafond met een eigen design te laten vervaardigen. Zo geeft u pas echt een persoonlijke touch aan uw interieur! Naast de prints, bieden wij ook akoestische en lichtdoorlatende spanplafonds aan. Telkens gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en volledig afgestemd op uw wensen!

Valse plafonds

ACD Plafonds is dé partner bij uitstek voor het plaatsen van spanplafonds in woning of bedrijf. Maakte u al de keuze of denkt u erover na om met valse plafonds te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent ook altijd welkom in één van onze toonzalen waar wij u met veel plezier alle informatie en mogelijkheden voorleggen. Aan de hand van uw wensen werken wij uw project van A tot Z uit, inclusief plaatsing door onze ervaren medewerkers! ACD Plafonds zorgt voor een plafond waar u trots op kunt zijn en vele jaren van zult gaan genieten!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte