Specialist in spanplafonds | ACD Spanplafonds

Specialist in spanplafonds

Op zoek naar de specialist in spanplafonds?

Voor strakke en moderne spanplafonds in uw woning of horecazaak, contacteer ACD Spanplafonds, uw specialist in spanplafonds!

Bent u op zoek naar een nieuw plafond, voor nieuwbouw of renovatie van uw woning of horecazaak, maar hebt u geen idee hoe te werk te gaan of wat de mogelijkheden zijn? Dan biedt ACD Plafonds het advies en dé oplossing voor uw project. De spanplafonds van ACD Plafonds worden volledig op maat en wens vervaardigd uit hoogwaardige materialen en staan steeds garant staat voor jarenlang zorgeloos wonen.

ACD Spanplafonds is de specialist in spanplafonds voor iedere ruimte. Onafhankelijk van de stijl of wat de inrichting van uw woning ook is, wij realiseren het geschikte spanplafond. Ook voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens kunnen wij u advies verlenen om tot de gepaste oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring geven wij u steeds vrijblijvend het beste advies.

Maar wat met verlichting?

ACD Spanplafonds voorziet indien gewenst lichtplafonds of verlichte wanden (met lichtdoorlatend doek) Verschillende verlichtingselementen worden achter het doek geplaatst zodoende er en aangenaam lichtoppervlak ontstaat dat u naar wens kan sturen. Ook het plaatsen van led verlichting in uw spanplafond vormt geen probleem. Afhankelijk van uw noden werken wij een verlichtingsplan uit voor de naadloze integratie van de verlichting in uw spanplafond.

Specialist in spanplafonds

Extra voordelen van een spanplafond

Geen rompslomp, grote afbraakwerken of een woning vol met vuil en stof. Uw oude plafond dient voor het plaatsen van uw spanplafond niet verwijderd te worden en meestal kan uw licht en strak spanplafond binnen één dag geplaatst worden. Ook de woning of ruimte volledig leeghalen is voor het plaatsen van uw spanplafond niet nodig.

Is een spanplafond iets voor uw woning of horecazaak?
Neem vrijblijvend contact op of bezoek één van de toonzalen van de specialist in spanplafonds: ACD Spanplafonds.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte