Spanplafonds West-Vlaanderen

Is uw plafond in West-Vlaanderen aan vernieuwing toe? Heeft u nood aan een oplossing voor uw plafond in uw nieuwbouw te West-Vlaanderen? ACD Spanplafonds komt graag naar je toe voor een eerste kennismaking. Onze focus ligt op Vlaanderen, maar in werkelijkheid plaatsen wij over de héle Benelux. Denk dus niet dat uw woning te ver weg is. Het is onze taak u als klant een mooie en strakke oplossing te bieden, van waar u ook bent.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van spanplafonds? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Onze vertegenwoordigers denken graag met u mee bij het bespreken van de offerte. Eveneens uw verlichting is één van onze zorgen. U kan uiteraard uw bestaande verlichting behouden, maar bijvoorbeeld op een andere plaats hangen. Of u kan kiezen voor verlichting uit ons uitgebreid aanbod!

Spanplafond West-vlaanderen en omgeving

ACD Plafonds heeft jaren ervaring binnen spanplafonds. ACD steunt dan ook het spanplafond op basis van polyester voor uw nieuw plafond. Een polyester plafond is een doek op basis van polyester met een polyurethaan bewerking. Dit betekent dat uw product beschikt over een antistatische laag. Deze laag zorgt ervoor dat uw plafond het stof afstoot in plaats van aantrekt. Het is dus ook niet de bedoeling dat uw plafond om de zoveel tijd wordt gereinigd.

Een spanplafond van ACD zorgt ervoor dat u gerust bent voor de komende jaren. U hoeft uw plafond uiteraard ook nooit meer te schilderen. Dit bespaart u een hoop werk. Een spanplafond is een oplossing op lange termijn voor wie jarenlang wil genieten van een strak en kwalitatief plafond. Een ander voordeel van een spanplafond is dat dit wordt geplaatst in gemiddeld één dag. U hoeft ook niet bang te zijn voor kap-en breekwerken. Een spanplafond wordt immers onder uw bestaand plafond geplaatst. ACD Plafonds bestaat uit een groep gemotiveerde mensen met elk hetzelfde doel voor ogen.

Spanplafonds West-Vlaanderen

U tevreden stellen met uw nieuw plafond. Dit bereiken start bij het eerste contact. Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse om de verschillende mogelijkheden voor uw plafond te bespreken. Hier staan uw wensen en behoeften uiteraard centraal. Aan ons om te zorgen voor een mooi en strak resultaat. Is uw plafond aan vernieuwing toe of heeft u nood aan een nieuw plafond voor uw nieuwbouw? Aarzel niet ons te contacteren. Tot in West-vlaanderen!

ACD Plafonds zorgt graag voor een spanplafond dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Hiervoor is een afspraak een must. Natuurlijk bent u ook, na afspraak, welkom in één van onze showrooms. Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte