Spanplafonds Oost-Vlaanderen | ACD Spanplafonds

Spanplafonds Oost-Vlaanderen

ACD Spanplafonds is een bedrijf dat u graag helpt bij het renoveren van uw plafond. Al is een spanplafond ook een perfecte oplossing bij het bouwen van uw woning. Waar u woont of bouwt? ACD Plafonds is er graag voor u in Oost-Vlaanderen.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van spanplafonds? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Onze vertegenwoordigers denken graag met u mee bij het bespreken van de offerte. Eveneens uw verlichting is één van onze zorgen. U kan uiteraard uw bestaande verlichting behouden, maar bijvoorbeeld op een andere plaats hangen. Of u kan kiezen voor verlichting uit ons uitgebreid aanbod! ACD Plafonds zorgt graag voor een spanplafond dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Hiervoor is een afspraak een must. Natuurlijk bent u ook, na afspraak, welkom in één van onze showrooms. Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds.

Spanplafonds Oost-vlaanderen en omgeving

ACD Plafonds kiest ervoor uitsluitend te werken met een polyester doek. Dit doek beschikt over een polyurethaan coating. Het voordeel hiervan is dat u een strak, maar vooral kwalitatief plafond als resultaat zal hebben. U ontvangt tevens de verschillende certificaten en een brandattest type M1 aan het einde van de plaatsing. Concreet betekent dit dat uw plafond bij brand, niet zal branden maar smeulen. Het zal dus niet in vlammen opgaan. Spanplafonds kenden doorheen de jaren een enorme evolutie. Hedendaags is een spanplafond een zeer snelle, maar vooral kwalitatieve oplossing voor uw plafond.

Spanplafonds Oost-Vlaanderen

U zal haast niet zien dat er een doek boven uw hoofd hangt. De mogelijkheden om verlichting in en op te bouwen zijn eindeloos. Denk ook aan muziekboxen, verluchtingsroosters en dergelijke. Dit kan allemaal netjes verwerkt worden in uw nieuw spanplafond.

ACD Plafonds is graag uw partner in Oost-vlaanderen. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten,
terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren.

Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte