Spanplafonds of spanwanden | ACD Spanplafonds

Spanplafonds of spanwanden

De unieke kwaliteiten van spanplafonds

U vindt dat uw huis aan wat nieuws toe is? U heeft er genoeg van om steeds weer tegen dat zelfde, verouderde plafond aan te kijken en bent op zoek naar een moderne, strakkere look? Overweeg dan om spanplafonds te laten aanbrengen. Een spanplafond is een mooi en modern alternatief, waar u vele verschillende mogelijkheden mee heeft. Neem contact op met ACD Plafonds voor alle mogelijke uitwerkingen en variaties die we u hierbij kunnen bieden.

 Geef uw huis een nieuwe uitstraling met unieke spanplafonds

Wat is een spanplafond nu precies? Het is een techniek waarbij er een kunstdoek wordt gespannen tussen een profiel op uw bestaande muren of plafond. Een spanplafond is een soort plafond, op maat gemaakt en met tal van mogelijkheden en variaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om spandoeken in verschillende kleuren te laten vervaardigen of u kan ervoor kiezen om een print op een spanplafond aan te laten brengen. Zo kunt u uw huis een échte persoonlijke touch meegeven. Een andere populaire variatie is de mogelijkheid om een spanplafond van lichtdoorlatend materiaal te laten maken. Hier worden dan lichtelementen boven gemonteerd die een sterke invloed hebben op de sfeer in uw woon- of werkruimte.

Spanplafonds of spanwanden

Uw eigen spanplafond volledig op maat en naar wens

Wilt u een spanplafond in een bepaalde kleur? Spanplafonds met een bepaalde print? Of toch liever een plafond met warme lichteffecten? De mogelijkheden die wij bij ACD Plafonds bieden, zijn vrijwel eindeloos. Volledig naar wens en op maat, zodat uw nieuwe plafond er perfect uit komt te zien en nauw aansluit bij uw interieur of stijl. Spanplafonds zijn een echte aanwinst voor uw huis of bedrijfsruimte, waar u vele jaren van kunt genieten.

Genoeg van uw oude plafond? Nood aan meer informatie omtrent spanplafonds of spanwanden? Neem dan vandaag nog contact op met ACD Plafonds. Wij bellen u zo spoedig mogelijk op en komen na afspraak bij u langs of vragen u in één van onze toonzalen alle mogelijkheden en variaties
te komen ontdekken om uw huis een strakke, moderne make-over te geven!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte