Spanplafonds Maaseik | ACD Spanplafonds

Spanplafonds Maaseik

Kijkt u, vanuit uw luie stoel, ook weleens naar boven en zucht u dan diep? Is uw plafond niet helemaal meer wat je wenst? Ziet u scheuren of barsten of bent u gewoon uitgekeken op dat eentonige oude plafond? Dan wordt het tijd voor een ingreep. Maar voor welke? Bent u al op de hoogte van het bestaan en de mogelijkheden van ACD spanplafonds?

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is niets anders dan een kunststof doek dat tussen profielen wordt gespannen. Het doek wordt net onder het oorspronkelijke plafond geplaatst. Zowel het frame als het doek kan helemaal aangepast worden aan uw eisen en wensen, waardoor het spanplafond naadloos aansluit op de stijl van uw interieur.

Voordelen ten opzichte van een klassiek plafond

Door onze jarenlange ervaring is de montage van een spanplafond op één dag achter de rug. Eenmaal aangebracht vergt een spanplafond erg weinig onderhoud in vergelijking met een klassiek plafond. De mogelijkheden voor het aanbrengen van speelse accenten en variaties in kleur en licht zijn onbeperkt. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van goed geplaatste lampen, kan uw spanplafond voor unieke lichteffecten zorgen.

ACD Spanplafonds

Ons bedrijf, ACD Spanplafonds, heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds en spanwanden. Door het gebruik van innovatieve technieken en de gouden combinatie van vakmanschap en ervaring, bieden wij optimale service en garantie aan onze klanten. Het doek dat wij gebruiken is – uiteraard – brandveilig en indien u dat wenst leveren wij doeken met speciale antibacteriële of akoestische eigenschappen.

Spanplafonds Maaseik

ACD Plafonds is dé specialist voor spanplafonds in Maaseik en denkt met u mee aan een duurzame oplossing voor uw plafonds. Natuurlijk kunt u een afspraak maken met één van onze specialisten of breng vrijblijvend een bezoek aan één van onze toonzalen om alle mogelijkheden, die spanplafonds bieden, te ontdekken.

Wij denken graag met u mee over een oplossing die past bij u en uw woning of bedrijfsruimte. Nood aan meer informatie?

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en prijsopgave.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte