Spanplafond Waregem

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond. ACD Plafonds als partner voor spanplafonds in Waregem? Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Waregem. Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is u wensen en behoeften te kennen. Enkel zo kunnen wij ervoor zorgen dat de werken volledig worden uitgevoerd zoals u in uw gedachten heeft. Om die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking.

Hier krijgt u een volledig beeld over onze spanplafonds en worden de verschillende mogelijkheden besproken. U kan vragen naar persoonlijk lichtadvies. Uw verlichting is immers een belangrijk aspect voor ons. Een optimaal resultaat zorgt voor een aangename woonervaring. Op basis van dit eerste gesprek krijgt u een gratis prijsofferte.
Wanneer ons gesprek en de aangeboden offerte uw interesse geprikkeld heeft, kunnen we een afspraak maken in één van onze showrooms. Hier staat dan opnieuw een medewerker u te woord om u een antwoord te bieden op uw overige vragen. Onze showrooms zijn ingericht in een huislijke sfeer, waardoor u een goed beeld krijgt over het gewenste resultaat.

Spanplafond Waregem en omstreken

ACD Plafonds kiest ervoor uitsluitend te werken met een polyester doek. Dit doek beschikt over een polyurethaan coating. Het voordeel hiervan is dat u een strak, maar vooral kwalitatief plafond als resultaat zal hebben. U ontvangt tevens de verschillende certificaten en een brandattest type M1 aan het einde van de plaatsing. Concreet betekend dit dat uw plafond bij brand, niet zal branden maar smeulen. Het zal dus niet in vlammen opgaan.

Spanplafond Waregem

Spanplafonds kenden doorheen de jaren een enorme evolutie. Hedendaags is een spanplafond een zeer snelle, maar vooral kwalitatieve oplossing voor uw plafond.
U zal haast niet zien dat er een doek boven uw hoofd hangt. De mogelijkheden om verlichting in en op te bouwen zijn eindeloos. Denk ook aan muziekboxen, verluchtingsroosters en dergelijke. Dit kan allemaal netjes verwerkt worden in uw nieuw spanplafond.

ACD Plafonds heeft een jarenlange ervaring binnen de spanplafonds. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Zo hebben wij zeker en vast enkele referenties in de buurt van Waregem. Vraag hier gerust naar! Wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, horen wij graag van u. Mail of bel ons en wij bieden u graag een antwoord op al uw vragen.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte