Spanplafond verven

Een spanplafond verven?

Een spanplafond verven is geen eenvoudige klus. Een PVC spanplafond is heel erg moeilijk te overschilderen en wordt door de structuur van het materiaal helemaal niet aangeraden. ACD Plafonds werkt met spanplafonds die bestaan uit polyester. Deze zijn in alle mogelijke kleuren te verkrijgen. Indien u na enkele jaren toch een wijziging in uw interieur wil aanbrengen, is het mogelijk om onze spanplafonds te verven. Voor een egaal en mooi resultaat kan alleen een polyester spanplafond kan geschilderd worden.

Een ACD spanplafond/wand is een technologisch hoogwaardig, duurzaam product en bijgevolg uitermate onderhoudsvriendelijk.   Onze spanplafonds werken ook brandvertragend en beschikken over een brandattest en het nodige veiligheidscertificaat.  In plaats van een spanplafond verven, zijn al onze producten verkrijgbaar in verschillende kleuren en types. Zo zijn er akoestische, antibacteriële, maar ook lichtdoorlatende systemen of gepersonaliseerde spanplafonds en spanwanden. Zo kunnen wij uw spanplafond of spanwand d.m.v. prints een eigen stijl of persoonlijke touch meegeven. Ook op vlak van verlichting zijn de mogelijkheden bij ACD plafonds heel uiteenlopend.

ACD spanplafonds maakt tegenwoordig gebruik van een moderne technologie waarbij het polyurethaan (polyester) van uw spanplafond op kamertemperatuur geplaatst wordt op profielen van hoogwaardige PVC of aluminium. Hierdoor zijn onze spanplafonds geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en kunnen ze in om het even welke ruimte geplaatst worden.

De doeken die wij bij ACD plafonds gebruiken zijn makkelijk in onderhoud. Dit komt door een antistatische laag op de spanplafonds. Wij bieden standaard een garantie van 15 jaar op alle door ons geplaatste en ontwikkelde spanplafonds en spanwanden.

Strak en modern

Door het gebruik van deze technologie worden onze spanplafonds en spanwanden als de meest strakke en kwalitatieve oplossing voor het verbergen van oneffenheden, verwarmingsbuizen en zoveel meer beschouwd. Ze creëren van elke kamer een moderne, verzorgde ruimte.

 

Spanplafond verven

Gratis advies en prijsopgave

Voor een uniek spanplafond of spanwand kunt u bij ACD plafonds steeds rekenen op gratis advies en een op maat gemaakte prijsopgave.

Nood aan meer informatie of benieuwd naar de prijs? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en prijsopgave.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte