Spanplafond Torhout | ACD Spanplafonds

Spanplafond Torhout

U bent op zoek naar een spanplafond in Torhout? ACD Plafonds is graag uw partner bij het plaatsen van een spanplafond. Waar u ook woont, een spanplafond van ACD kan overal. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Torhout. ACD Spanplafonds heeft verschillende showrooms, waar u na afspraak van harte welkom bent. Op die manier kan u kennis maken met onze spanplafonds en wandbekledingen.

Indien u graag een offerte wenst kan dit op twee manieren. U bezorgt ons de afmetingen en eventueel een foto. Zo kunnen wij u alvast een richtprijs geven van uw nieuw plafond. Wenst u een correcte offerte? Dan komen wij zéér graag bij u ter plaatse de ruimte bekijken. Op die manier kunnen we alvast kennismaken en u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en producten. Wij bieden tevens graag advies in verband met de verlichting in uw nieuw spanplafond. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak. Dit omdat wij houden van een persoonlijke aanpak waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Spanplafond Torhout en omgeving

Spanplafonds kennen doorheen de jaren een enorme evolutie. ACD Plafonds werkt met een polyester versie. Dit is een polyester doek gecombineerd met een polyurethaan coating. Een polyester spanplafond is een doek dat wordt strak gespannen tussen profielen. Deze zijn vervaardigd uit PVC of Aluminium. Een spanplafond van ACD kan u verkrijgen in verschillende kleuren. Vraag ons gerust naar de kleurenkaart zodat u het hele gamma van dichtbij kan bekijken.

De mogelijkheden van een spanplafond zijn eindeloos. Zo kan u kiezen voor een standaard spanplafond of een akoestisch spanplafond. Wanneer u kiest voor een standaard spanplafond voor één van uw woonruimten, wordt er in de meeste gevallen geopteerd voor een Klassiek Witte (soort gebroken wit) of Optisch Witte versie.
Een akoestisch spanplafond heeft een geluidsabsorberende functie. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in uw leefruimte een aangenaam gehalte heeft. Een akoestisch spanplafond is een ideale oplossing wanneer u last heeft van een slechte akoestiek. Het spanplafond kan worden aangevuld met akoestische isolatie. Hierdoor bereikt u het gewenste effect. ACD Plafonds streeft ernaar u een optimaal resultaat af te leveren.

Spanplafond Torhout

ACD Plafonds bestaat uit een groep gemotiveerde mensen met elk hetzelfde doel voor ogen. U tevreden stellen met uw nieuw plafond. Dit bereiken start bij het eerste contact. Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse om de verschillende mogelijkheden voor uw plafond te bespreken. Hier staan uw wensen en behoeften uiteraard centraal. Aan ons om te zorgen voor een mooi en strak resultaat.

Is uw plafond aan vernieuwing toe of heeft u nood aan een nieuw plafond voor uw nieuwbouw? Aarzel niet ons te contacteren. Tot in Torhout!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte