Spanplafond Tielt | ACD Spanplafonds

Spanplafond Tielt

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond. ACD Plafonds als partner voor spanplafonds in Tielt? Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Tielt.

Indien u graag een offerte wenst kan dit op twee manieren. U bezorgt ons de afmetingen en eventueel een foto. Zo kunnen wij u alvast een richtprijs geven van uw nieuw plafond. Wenst u een correcte offerte? Dan komen wij zéér graag bij u ter plaatse de ruimte bekijken. Op die manier kunnen we alvast kennismaken en u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en producten. Wij bieden tevens graag advies in verband met de verlichting in uw nieuw spanplafond. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak. Dit omdat wij houden van een persoonlijke aanpak waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Spanplafond Tielt en omgeving

Een spanplafond van ACD Plafonds is een spanplafond op basis van Polyester. Dit is een keuze die wij hebben gemaakt omwille van de verschillende voordelen.
Een polyester plafond is een spanplafond dat op kamertemperatuur wordt geplaatst. Het is een doek dat wordt strak gespannen tussen een PVC of Aluminium profiel. Twijfelt u of een spanplafond kan in elke ruimte? Geen enkel probleem! Wij kunnen u verzekeren dat de openhaard in uw woonkamer, dampen in keuken of badkamer geen invloed zullen hebben op de kwaliteit van het spanplafond dat wordt aangeboden door ACD Plafonds.

Spanplafond Tielt

Door de verschillende microperforaties is dit spanplafond in staat om te ademen. Het voordeel is eveneens dat een Polyester spanplafond beschikt over en antistatische laag. Hierdoor is het geen vereiste uw plafond om de zoveel tijd te reinigen. Uw plafond kent de komende jaren geen verkleuring, en u zal hier weinig tot geen onderhoud aan hebben.

ACD Plafonds is graag uw partner in Tielt. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten,terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren. Bekijk onze website, en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte