Spanplafond Ternat | ACD Spanplafonds

Spanplafond Ternat

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond. ACD Plafonds als partner voor spanplafonds in Ternat? Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Ternat. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van spanplafonds? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Onze vertegenwoordigers denken graag met u mee bij het bespreken van de offerte.
Eveneens uw verlichting is één van onze zorgen. U kan uiteraard uw bestaande verlichting behouden, maar bijvoorbeeld op een andere plaats hangen. Of u kan kiezen voor verlichting uit ons uitgebreid aanbod!

ACD Plafonds zorgt graag voor een spanplafond dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Hiervoor is een afspraak een must. Natuurlijk bent u ook, na afspraak, welkom in één van onze showrooms. Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds.

Spanplafond Ternat en omgeving

Een spanplafond van ACD Plafonds is een spanplafond op basis van Polyester. Dit is een keuze die wij hebben gemaakt omwille van de verschillende voordelen. Een polyester plafond is een spanplafond dat op kamertemperatuur wordt geplaatst. Het is een doek dat wordt strak gespannen tussen een PVC of Aluminium profiel. Twijfelt u of een spanplafond kan in elke ruimte? Geen enkel probleem!

Spanplafond Ternat

Wij kunnen u verzekeren dat de open haard in uw woonkamer, dampen in keuken of badkamer geen invloed zullen hebben op de kwaliteit van het spanplafond dat wordt aangeboden door ACD Plafonds.Door de verschillende microperforaties is dit spanplafond in staat om te ademen. Het voordeel is eveneens dat een Polyester spanplafond beschikt over en antistatische laag. Hierdoor is het geen vereiste uw plafond om de zoveel tijd te reinigen. Uw plafond kent de komende jaren geen verkleuring, en u zal hier weinig tot geen onderhoud aan hebben.

ACD Plafonds heeft een jarenlange ervaring binnen de spanplafonds. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Zo hebben wij zeker en vast enkele referenties in de buurt van Ternat. Vraag hier gerust naar! Wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, horen wij graag van u. Mail of bel ons en wij bieden u graag een antwoord op al uw vragen.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte