Spanplafond specialist

ACD Spanplafonds zijn modern, strak, kwalitatief en betaalbaar!

ACD Plafonds is de spanplafond specialist voor alle stijlen en types spanplafonds die naadloos op uw interieur aansluiten. Wij staan bekend om ons professioneel advies, een snelle service en bieden standaard 15 jaar garantie op uw plafonds of scheidingswanden. Dankzij ons uitgebreid gamma vindt u bij ACD Plafonds dé oplossing die aan uw smaak of budget voldoet. Wij plaatsen enkel gekeurde spanplafonds en maken daarbij gebruik van profielen en doek van hoogwaardige kwaliteit. Comfort en esthetiek gaan bij ons hand in hand.

ACD Spanplafonds: dé spanplafond specialist in Antwerpen en omstreken

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat tussen een frame, gefixeerd aan de bestaande muren, strakgespannen wordt, zodat geen naden en vouwen zichtbaar zijn. Een spanplafond is dé ideale oplossing om bij nieuwbouw of renovatie een bestaand plafond mee weg te werken met een minimum aan afbraakwerken en andere werkzaamheden. Uw spanplafond wordt in de meeste gevallen in één dag geplaatst.

In welke ruimtes kan ik spanplafonds plaatsen?

ACD Spanplafonds kunnen in alle ruimtes zoals een woonkamer, hal, slaapkamer of woonkamer geplaatst worden, maar zijn ook toepasbaar in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens. De ACD Spanplafonds kunnen op elk type of vorm plafond aangebracht worden, ook op schuine wanden en plafonds is het plaatsen van een spanplafond mogelijk. Kort samengevat: ACD Plafonds biedt voor elke ruimte het geschikte spanplafond aan.

Spanplafond specialist

Advies en stappenplan

Wij beschikken over tal van kleuren, prints en materialen dat wij u steeds een passende oplossing kunnen aanbieden. Elke ruimte is verschillend. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvende studie van de situatie en advies. Alle spanplafonds worden op maat en naar wens vervaardigd. Hou er rekening mee dat de plaatsing van een spanplafond door een spanplafond specialist dient uitgevoerd te worden. ACD Spanplafonds beschikt over de nodige ervaring en vakkennis voor een naadloze afwerking.

Benieuwd naar enkele van onze realisaties of de mogelijkheden?

Kom vrijblijvend langs in één van onze toonzalen of neem contact met ons op!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte