Spanplafond prijzen

Spanplafond prijzen

Wat zijn de prijzen voor een spanplafond?
De prijs voor een spanplafond wordt berekend op basis van drie verschillende factoren:

1. Hoeveel werk omvatten de voorbereidende werken?

Het meest tijdsintensieve en belangrijkste onderdeel bij de plaatsing van een spanplafond is de plaatsing van de voorbereidende werken. Eerst worden er houten latten bevestigd tegen de muren, met daaronder de plafondprofielen waar het spanplafond wordt ingespannen. Afhankelijk van hoeveel tijd deze voorbereidende werken innemen, wordt een prijs per vierkante meter bepaalt

2. Welk type spanplafond neem je?

Bij ACD kan je kiezen tussen drie verschillende soorten spanplafonds.

Standaard Spanplafond

Het goedkoopste spanplafond is het standaard spanplafond. Al onze plafonds bestaan uit polyester die beschikken over een polyurethaan coating. Deze behandeling zorgt ervoor dat onze spanplafonds antistatisch zijn. Hierdoor hebben stof en dampen geen invloed op de kwaliteit van het product, wat ze erg onderhoudsvriendelijk maakt. Het plafond wordt op kamertemperatuur strak gespannen tussen onze speciale plafondprofielen.

Dankzij zijn veelzijdigheid is een spanplafond van ACD mogelijk in elke ruimte.  Een zolderkamer, badkamer of keuken vormen dus geen enkel probleem. Tevens kan u verschillende elementen in- en opbouwen. Spots, muziekboxen, verluchtingsroosters, rookmelders en lusters zijn enkele voorbeelden van zaken die mooi geïntegreerd kunnen worden in een spanplafond. Deze werken nemen wij als vanzelfsprekend ook op ons.

Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijs offerte voor uw project.

Akoestisch Spanplafond

 Met behulp van onze akoestische spanplafonds kan u uw akoestiek verbeteren op een erg esthetische manier. Wanneer geluidsgolven onze spanplafonds bereiken, zal een klein gedeelte hiervan terug weerkaatsen naar de ruimte. Een gedeelte van de geluidsgolven worden geabsorbeerd door het spanplafond zelf. Tot slot dringt een deel door de bekleding . Door extra akoestische isolatie te plaatsen achter de bekleding kunnen we het overgrote deel van het geluid absorberen en geluidsreflecties tegen gaan in tegenstelling tot een standaard spanplafond. Op die manier creëren wij bij ACD Plafonds een optimaal akoestisch resultaat.

Een akoestisch spanplafonds ziet er net hetzelfde uit als een standaard spanplafond, maar door zijn unieke akoestische eigenschappen ligt de prijs per vierkante meter iets hoger. Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijs offerte voor uw project.

Lichtdoorlatend Spanplafond

Een lichtdoorlatend spanplafond is een plafond waar LED verlichting wordt boven geplaatst. Dit kunnen diverse soorten wit zijn, maar tevens gekleurde verlichting behoort tot de mogelijkheden. Een verlicht plafond biedt een unieke meerwaarde aan uw interieur.

Afhankelijk van het type plafond dat u neemt (30, 50 of 70% lichtdoorlatendheid) en welke verlichting u kiest, wordt een prijs per vierkante meter bepaalt.

Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijsofferte voor uw project.

Spanplafond prijzen

3. Wenst u extra isolatie boven het spanplafond?

Bij het plaatsen van een spanplafond werken we onder het bestaande plafond, waardoor de tussenruimte gebruikt kan worden om akoestische of warmteisolatie te plaatsen.

De akoestische isolatie die we plaatsen is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product, gemaakt van deels gerecyclede polyestervezels. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Kwalitatieve materialen plaatsen voor een betaalbare prijs, daar werken we iedere dag aan. De warmteisolatie die we plaatsen zijn PIR-platen van hoge kwaliteit die verkrijgbaar zijn in verschillende dikten, afhankelijk van de wensen van de klant.

Afhankelijk van deze bovenstaande factoren worden de prijzen per vierkante meter bepaalt. ACD werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen aan zeer scherpe prijzen.

Vraag hieronder naar een gratis offerte of laat uw gegevens achter voor een gratis huisbezoek.

Uiteraard blijven de voordelen die aanwezig zijn bij onze standaard spanplafonds, ook aanwezig bij onze akoestische spanplafonds:

  •  Brandvertragend
  •  Milieuvriendelijke
  •  Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijke
  •  Vlotte plaatsing op kamertemperatuur
  • Geen afbraakwerken noodzakelijk
  • Mogelijk in iedere ruimte

Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak. Hier ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte.
Wanneer u liever een idee vormt van de prijs, alvorens een bezoek, kan u uw afmetingen op mail zetten. Dan maken wij voor u een richtprijs.

Wij verwelkomen u,na afspraak, eveneens graag in één van onze showrooms.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte