Spanplafond prijs

Hoeveel kost een spanplafond?

Prijsbepaling gebeurt op basis van 3 factoren:

1.      Hoeveel werk is de constructie?

Het meest tijdrovende en belangrijkste onderdeel bij de installatie van een spanplafond is de plaatsing van de constructie. Afhankelijk van hoeveel tijd deze voorbereidende werken innemen, wordt een prijs per vierkante meter bepaalt.

2.      Welk type spanplafond neem je?

Standaard

Het goedkoopste spanplafond is het standaard spanplafond. Dit bestaat uit polyester dat beschikt over een polyurethaan coating. Deze behandeling zorgt ervoor dat onze

spanplafonds antistatisch zijn. Hierdoor hebben stof en dampen geen invloed op de kwaliteit van het product, wat ze erg onderhoudsvriendelijk maakt. Het plafond wordt op kamertemperatuur strak gespannen tussen onze speciale plafondprofielen.
Dankzij zijn veelzijdigheid is een spanplafond van ACD mogelijk in elke ruimte.  Een zolderkamer, badkamer of keuken vormen dus geen enkel probleem. Tevens kan u verschillende elementen in- en opbouwen. Spots, muziekboxen, verluchtingsroosters, rookmelders en lusters zijn enkele voorbeelden van zaken die mooi geïntegreerd kunnen worden in een spanplafond. Deze werken nemen wij als vanzelfsprekend ook op ons.

Lichtdoorlatend

Een lichtdoorlatend spanplafond is een plafond waar LED verlichting wordt boven geplaatst. Dit kunnen diverse soorten wit zijn, maar tevens gekleurde verlichting behoort tot de mogelijkheden. Een verlicht plafond biedt een unieke meerwaarde aan uw interieur.

Afhankelijk van het type plafond dat u neemt (30, 50 of 70% lichtdoorlatendheid) en welke verlichting u kiest, wordt een prijs per vierkante meter bepaalt.

Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijs offerte voor uw project.

Spanplafond prijs

3.      Wenst u extra isolatie boven het spanplafond?

Bij het plaatsen van een spanplafond werken we onder het bestaande plafond, waardoor de tussenruimte gebruikt kan worden om akoestische isolatie te plaatsen. De akoestische isolatie die we plaatsen is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product, gemaakt van deels gerecyclede polyestervezels. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Kwalitatieve materialen plaatsen voor een betaalbare prijs, daar werken we iedere dag aan.

Afhankelijk van deze bovenstaande factoren wordt een prijs per vierkante meter bepaalt. ACD werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen aan een zeer scherpe prijs. Vraag hieronder naar een gratis offerte of laat uw gegevens achter voor een gratis huisbezoek.

Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijsofferte voor uw project.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte