Spanplafond op maat | ACD Spanplafonds

Spanplafond op maat

Het positieve effect van een spanplafond

Het plafond speelt onbewust een belangrijke rol bij de uitstraling en sfeer van iedere ruimte. Wanneer het plafond verkleurd is of bijvoorbeeld vlekken of eventueel scheurtjes vertoond, springt dit al snel in het oog en werkt dit storend. Het herstel van een plafond of het hernieuwd schilderen is vaak een enorm tijdrovende klus en biedt in de meeste gevallen slechts een tijdelijke oplossing. Gelukkig is er nu een alternatief dat wel op duurzame wijze tegenstand biedt aan deze ongemakken. Kies voor een spanplafond en laat uw plafond op positieve wijze een blikvanger zijn in iedere ruimte. Eenvoudig, voordelig en bovendien vooral mooi en onderhoudsvriendelijk.

De werking van een spanplafond

Een spanplafond is mogelijks een bijkomend plafond dat onder het bestaande plafond wordt geplaatst, maar kan echter ook als enkelvoudig plafond geplaatst worden. Hiermee verdwijnt het authentieke plafond onder een nieuwe laag. Een nieuwe laag van duurzaam materiaal, verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Door de plaatsing van deze secondaire laag kunt u beschadigingen of verkleuringen aan uw oorspronkelijke plafond eenvoudig verbergen. Uw plafond ziet er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Een extra voordeel bij een spanplafond is dat deze nagenoeg volledig naadloos is. Dit geeft het plafond een strakke uitstraling, terwijl klassieke plafonds vaak een aantal naden vertonen. Spanplafonds zijn bijzonder effectief en in iedere ruimte toepasbaar.

Spanplafond op maat

Investeer in leefgenot en duurzaamheid

Een spanplafond heeft in de eerste plaats een positieve uitwerking op de akoestiek van de ruimte. Waar reguliere plafonds vaak zorgen voor een vervelende nagalm bij geluid, dempt een spanplafond het geluid. Hierdoor wordt het gebruiksgenot van de ruimte op een positieve manier beïnvloed. Daar spanplafonds ook beter warmte-isolerend werken, bespaart u ook op eenvoudige wijze energie uit. Dit bijkomende voordeel is niet alleen goed voor het milieu en uw portemonnee.

Méér weten? Neem een kijkje bij onze realisaties of neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte