Spanplafond of systeemplafond | ACD Spanplafonds

Spanplafond of systeemplafond

Spanplafond of systeemplafond?

Het conventionele systeemplafond – In kantoorpanden wordt al jarenlang gebruik gemaakt van systeemplafonds, omdat dit product ideaal is als afwerking van ruimten. Voor het plaatsten van dit plafond moeten de monteurs zich echter op verrijdbare stellingen door de ruimte bewegen. Het nadeel van dit type plafond is dan ook dat de ruimte tijdens het ophangen vrijwel leeg moet zijn en dat het plaatsen ervan nogal wat tijd in beslag neemt. Doordat het spanplafond of systeemplafond daarnaast voor velen vooral een kantoor- of winkeluitstraling had, zag je deze plafonds tot voor kort ook nooit in woningen terug.

Het innovatieve spanplafond

Met de komst van het spanplafond is dit veranderd. Steeds vaker kiezen niet alleen bedrijven, maar ook consumenten ervoor om dit type plafond te laten plaatsen. Een spanplafond is een doek dat heel strak gespannen wordt tussen profielen, die op de muur bevestigd worden. Doordat een spanplafond, in tegenstelling tot conventionele systeemplafonds, dus niet aan het plafond bevestigd wordt, hoeft de ruimte ook niet leeg te zijn wanneer deze geplaatst wordt.

Materialen

Spanplafond of systeemplafond? De voordelen van spanplafonds zorgen voor een makkelijkere keuze. Spanplafonds kunnen naar smaak aangepast worden, want ze zijn in verschillende typen verkrijgbaar en in diverse kleuren en patronen. Het is tevens mogelijk om een afbeelding naar keuze op het materiaal te laten bedrukken.

Plaatsen

Spanplafonds kunnen in alle ruimtes geplaatst worden, zelfs in uw douche, want ze zijn toepasbaar in vochtige ruimtes. In veel gevallen duurt het plaatsen van een spanplafond niet langer dan één dag. Een ervaren vakman start ‘s ochtends met het opmeten en het aan de muren plaatsen van de profielen en als dat klaar is, spant hij het door u gekozen doek ertussen. U kunt tevens aangeven waar u precies uw verlichting wilt hebben, want deze kunnen in een spanplafond op iedere plek geplaatst worden.

Spanplafond of systeemplafond

Uw investering

Uw investering hangt af van een aantal factoren, uw wensen en oppervlakte.  Naast de oppervlakte speelt ook de moeilijkheidsgraad mee. Het plaatsten van een vierkant plafond neemt minder tijd in beslag dan een plafond met meerdere hoeken. Tot slot is ook het aantal door u gekozen lichtpunten van invloed. Wij denken graag met u mee over een oplossing die past bij u en uw huis.

Nood aan meer informatie? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en prijsopgave.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte