Spanplafond Neerpelt | ACD Spanplafonds

Spanplafond Neerpelt

Spanplafond Neerpelt

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond. ACD Plafonds als partner voor spanplafond Neerpelt?
Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Neerpelt.

Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is u wensen en behoeften te kennen. Enkel zo kunnen wij ervoor zorgen dat de werken volledig worden uigevoerd zoals u in uw gedachten heeft. Om die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Hier krijgt u een volledig beeld over onze spanplafonds en worden de verschillende mogelijkheden besproken. U kan vragen naar persoonlijk lichtadvies. Uw verlichting is immers een belangrijk aspect voor ons. Een optimaal resultaat zorgt voor een aangename woonervaring.

Op basis van dit eerste gesprek krijgt u een gratis prijsofferte.Wanneer ons gesprek en de aangeboden offerte uw interesse geprikkeld heeft, kunnen we een afspraak maken in één van onze showrooms. Hier staat dan opnieuw een medewerker u te woord om u een antwoord te bieden op uw overige vragen. Onze showrooms zijn ingericht in een huislijke sfeer, waardoor u een goed beeld krijgt over het gewenste resultaat.

Spanplafond Neerpelt

Spanplafond Neerpelt en omgeving

Spanplafonds kennen doorheen de jaren een enorme evolutie. ACD Plafonds werkt met een polyester versie. Dit is een polyester doek gecombineerd met een polyurethaan coating. Een polyester spanplafond is een doek dat wordt strak gespannen tussen profielen. Deze zijn vervaardigd uit PVC of Aluminium. Een spanplafond van ACD kan u verkrijgen in verschillende kleuren. Vraag ons gerust naar de kleurenkaart zodat u het hele gamma van dichtbij kan bekijken.

De mogelijkheden van een spanplafond zijn eindeloos. Zo kan u kiezen voor een standaard spanplafond of een akoestisch spanplafond. Wanneer u kiest voor een standaard spanplafond voor één van uw woonruimten, wordt er in de meeste gevallen geopteerd voor een Klassiek Witte (soort gebroken wit) of Optisch Witte versie. Een akoestisch spanplafond heeft een geluidsabsorberende functie. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in uw leefruimte een aangenaam gehalte heeft. Een akoestisch spanplafond is een ideale oplossing wanneer u last heeft van een slechte akoestiek. Het spanplafond kan worden aangevuld met akoestische isolatie. Hierdoor bereikt u het gewenste effect. ACD Plafonds streeft ernaar u een optimaal resultaat af te leveren.

ACD Plafonds heeft een jarenlange ervaring binnen de spanplafonds. Deze ervaring willen wij graag met u delen.
Zo hebben wij zeker en vast enkele referenties in de buurt van Neerpelt. Vraag hier gerust naar!
Wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, horen wij graag van u.
Mail of bel ons en wij bieden u graag een antwoord op al uw vragen.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte