Spanplafond Menen | ACD Spanplafonds

Spanplafond Menen

Spanplafond Menen

Wenst u uw woning in Menen te renoveren? Gaat u een huis bouwen in Menen? ACD Plafonds is graag uw partner bij deze uit te voeren werken. Heeft u al gedacht aan de voordelen van een spanplafond? Of aan onze akoestische oplossingen? ACD Spanplafonds is er voor u in héél Vlaanderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is u wensen en behoeften te kennen. Enkel zo kunnen wij ervoor zorgen dat de werken volledig worden uigevoerd zoals u in uw gedachten heeft. Om die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking.

Hier krijgt u een volledig beeld over onze spanplafonds en worden de verschillende mogelijkheden besproken. U kan vragen naar persoonlijk lichtadvies. Uw verlichting is immers een belangrijk aspect voor ons. Een optimaal resultaat zorgt voor een aangename woonervaring. Op basis van dit eerste gesprek krijgt u een gratis prijsofferte. Wanneer ons gesprek en de aangeboden offerte uw interesse geprikkeld heeft, kunnen we een afspraak maken in één van onze showrooms.

Hier staat dan opnieuw een medewerker u te woord om u een antwoord te bieden op uw overige vragen.
Onze showrooms zijn ingericht in een huislijke sfeer, waardoor u een goed beeld krijgt over het gewenste resultaat.

ACD Plafonds heeft jarenlange ervaring in spanplafonds. Een spanplafond is een polyester plafond dat wordt strak gespannen tussen profielen. Dit plafond wordt geplaatst onder het bestaande plafond. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de renovatie van uw plafond. Een nieuw plafond is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, het wordt eveneens vaak uitgesteld. Dit door de grote afbraakwerken die u in gedachten heeft. Een spanplafond is echter een plafond dat in één dag kan worden geplaatst. U hoeft geen meubels aan kant te zetten, af te dekken,… U kan ‘s ochtends gaan werken, en ‘s avonds terug thuis komen zonder dat u merkt dat er gewerkt is. Behalve dan wanneer u naar uw plafond kijkt, een spanplafond zorgt voor een strak en mooi plafond.

Spanplafond Menen

U kan zelf kiezen welke verlichting u inbouwt, en waar u deze precies wenst. Dit kan tevens één van de redenen zijn waarom u kiest voor een nieuw plafond. Wanneer uw verlichting niet zorgt voor een optimale verlichting in uw woning, daar waar u ze nodig heeft, kan dit zorgen voor enige ergernis.

ACD Plafonds heeft een jarenlange ervaring binnen de spanplafonds. Deze ervaring willen wij graag met u delen.
Zo hebben wij zeker en vast enkele referenties in de buurt van Menen. Vraag hier gerust naar!
Wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, horen wij graag van u.
Mail of bel ons en wij bieden u graag een antwoord op al uw vragen.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte