Spanplafond Maasmechelen | ACD Spanplafonds

Spanplafond Maasmechelen

Spanplafond Maasmechelen en omgeving

ACD Spanplafonds is een bedrijf dat u graag helpt bij het renoveren van uw plafond. Al is een spanplafond ook een perfecte oplossing bij het bouwen van uw woning. Waar u woont of bouwt? ACD Plafonds is er graag voor u in Maasmechelen.

Voor meer informatie in verband met spanplafonds kan u terecht op onze website. Daarnaast kan u steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen.
Wij zullen ons uiterste best doen een zo goed mogelijk antwoord te bieden op uw vraag. Indien u openstaat voor een vrijblijvende afspraak komen wij liefst vrijblijvend bij u langs. Hier krijgt u niet alleen een antwoord op uw vragen, maar wordt ook een gratis offerte opgemaakt op basis van uw wensen en stijl. Er wordt een beter beeld gevormd van de stijl van uw woning, waardoor het spanplafond en de hierbij horende verlichting kan aangepast worden aan uw gebruiksgemak. Het is van groot belang uw verlichting op de juiste plaats te hebben, en eveneens de juiste verlichting te kiezen. Ook hiervoor kan u terecht bij ACD Spanplafonds. U kan rekenen op een persoonlijke lichtstudie en een uitgebreid aanbod aan verlichting.

Spanplafonds kennen doorheen de jaren een enorme evolutie. ACD Plafonds werkt met een polyester versie. Dit is een polyester doek gecombineerd met een polyurethaan coating. Een polyester spanplafond is een doek dat wordt strak gespannen tussen profielen. Deze zijn vervaardigd uit PVC of Aluminium. Een spanplafond van ACD kan u verkrijgen in verschillende kleuren. Vraag ons gerust naar de kleurenkaart zodat u het hele gamma van dichtbij kan bekijken.

De mogelijkheden van een spanplafond zijn eindeloos. Zo kan u kiezen voor een standaard spanplafond of een akoestisch spanplafond. Wanneer u kiest voor een standaard spanplafond voor één van uw woonruimten, wordt er in de meeste gevallen geopteerd voor een Klassiek Witte (soort gebroken wit) of Optisch Witte versie.

Spanplafond Maasmechelen

Een akoestisch spanplafond heeft een geluidsabsorberende functie. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in uw leefruimte een aangenaam gehalte heeft. Een akoestisch spanplafond is een ideale oplossing wanneer u last heeft van een slechte akoestiek. Het spanplafond kan worden aangevuld met akoestische isolatie. Hierdoor bereikt u het gewenste effect. ACD Plafonds streeft ernaar u een optimaal resultaat af te leveren.

ACD Plafonds is graag uw partner in Maasmechelen. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten, terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren. Bekijk onze website, en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte