Spanplafond Maaseik | ACD Spanplafonds

Spanplafond Maaseik

Spanplafond Maaseik en omgeving

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond. ACD Plafonds als partner voor spanplafonds in Maaseik? Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Maaseik.

Indien u graag een offerte wenst kan dit op twee manieren. U bezorgt ons de afmetingen en eventueel een foto. Zo kunnen wij u alvast een richtprijs geven van uw nieuw plafond. Wenst u een correcte offerte? Dan komen wij zéér graag bij u ter plaatse de ruimte bekijken. Op die manier kunnen we alvast kennismaken en u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en producten. Wij bieden tevens graag advies in verband met de verlichting in uw nieuw spanplafond. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak. Dit omdat wij houden van een persoonlijke aanpak waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

ACD Plafonds kiest ervoor uitsluitend te werken met een polyester doek. Dit doek beschikt over een polyurethaan coating. Het voordeel hiervan is dat u een strak, maar vooral kwalitatief plafond als resultaat zal hebben. U ontvangt tevens de verschillende certificaten en een brandattest type M1 aan het einde van de plaatsing. Concreet betekent dit dat uw plafond bij brand, niet zal branden maar smeulen. Het zal dus niet in vlammen opgaan. Spanplafonds kenden doorheen de jaren een enorme evolutie. Hedendaags is een spanplafond een zeer snelle, maar vooral kwalitatieve oplossing voor uw plafond.

Spanplafond Maaseik

U zal haast niet zien dat er een doek boven uw hoofd hangt. De mogelijkheden om verlichting in en op te bouwen zijn eindeloos. Denk ook aan muziekboxen, verluchtingsroosters en dergelijke. Dit kan allemaal netjes verwerkt worden in uw nieuw spanplafond.

ACD Plafonds is graag uw partner in Maaseik. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten, terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren. Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte