Spanplafond Izegem | ACD Spanplafonds

Spanplafond Izegem

Spanplafond Izegem

Wenst u uw woning in Izegem te renoveren? Gaat u een huis bouwen in Izegem? ACD Plafonds is graag uw partner bij deze uit te voeren werken. Heeft u al gedacht aan de voordelen van een spanplafond? Of aan onze akoestische oplossingen? ACD Spanplafonds is er voor u in héél Vlaanderen.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van spanplafonds? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Onze vertegenwoordigers denken graag met u mee bij het bespreken van de offerte. Eveneens uw verlichting is één van onze zorgen. U kan uiteraard uw bestaande verlichting behouden, maar bijvoorbeeld op een andere plaats hangen. Of u kan kiezen voor verlichting uit ons uitgebreid aanbod! ACD Plafonds zorgt graag voor een spanplafond dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Hiervoor is een afspraak een must. Natuurlijk bent u ook, na afspraak, welkom in één van onze showrooms. Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds.

ACD Plafonds heeft jarenlange ervaring in spanplafonds. Een spanplafond is een polyester plafond dat wordt strak gespannen tussen profielen. Dit plafond wordt geplaatst onder het bestaande plafond. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de renovatie van uw plafond. Een nieuw plafond is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, het wordt eveneens vaak uitgesteld. Dit door de grote afbraakwerken die u in gedachten heeft. Een spanplafond is echter een plafond dat in één dag kan worden geplaatst. U hoeft geen meubels aan kant te zetten, af te dekken,… U kan ‘s ochtends gaan werken, en ‘s avonds terug thuis komen zonder dat u merkt dat er gewerkt is. Behalve dan wanneer u naar uw plafond kijkt, een spanplafond zorgt voor een strak en mooi plafond.

Spanplafond Izegem

U kan zelf kiezen welke verlichting u inbouwt, en waar u deze precies wenst. Dit kan tevens één van de redenen zijn waarom u kiest voor een nieuw plafond. Wanneer uw verlichting niet zorgt voor een optimale verlichting in uw woning, daar waar u ze nodig heeft, kan dit zorgen voor enige ergernis.

ACD Plafonds heeft een jarenlange ervaring binnen de spanplafonds. Deze ervaring willen wij graag met u delen.
Zo hebben wij zeker en vast enkele referenties in de buurt van Izegem. Vraag hier gerust naar!
Wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, horen wij graag van u.
Mail of bel ons en wij bieden u graag een antwoord op al uw vragen.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte