Spanplafond in uw badkamer

Een spanplafond in uw badkamer? Dat kan!

Vaak denken we dat een spanplafond in uw badkamer niet mogelijk is. Dit klopt niet. Integendeel, een spanplafond is zelfs uitermate geschikt in vochtige ruimten! Dit dankzij de verschillende microperforaties in uw spanplafond.

Een spanplafond in uw badkamer

Een spanplafond is een ideale oplossing bij de renovatie van uw badkamer. Ook in nieuwbouw is ons plafond zeer gewenst. Het spanplafond is een polyester geweven doek dat werd behandeld met een polyurethaan coating. Deze coating zorgt voor een extra bescherming van de kwaliteit van uw plafond. Omwille van de 250 000 microperforaties per vierkante meter maken dampen geen kans om vlekvorming te creëren.

Verlichting in de badkamer

 De verlichting in een badkamer heeft steeds een speciale waarde, namelijk IP44. Dit houdt in dat de spot gebruikt kan worden boven het bad en boven de doucheruimte. Er is dus geen gevaar of schade bij het in contact komen van waterspatten en dampen.

In een badkamer wordt soms gekozen voor een standaard spanplafond in combinatie met een verlicht spanplafond. Een standaard spanplafond heeft de uitstraling van een standaard plafond (bijvoorbeeld gyproc). Een verlicht spanplafond  is een lichtdoorlatend doek. Hier wordt verlichting boven geplaatst zodoende er een egaal lichtoppervlak wordt gecreeërd. –

In de badkamer kan u boven de wastafels kiezen voor spots. Een andere optie kan een ledlijn zijn. Deze ledlijnen produceren dezelfde lichthoeveelheid als inbouwspots. Dit is dus een strakke oplossing indien u in uw badkamer het nodige licht wenst.

Kan een spanplafond ook boven mijn douche?

Het plaatsen van een spanplafond in uw badkamer is geen enkel probleem. Dit vormt dus ook geen probleem boven uw doucheruimte.

Spanplafond in uw badkamer

Een lichtdoorlatend spanplafond boven douche in badkamer

In de badkamer wordt boven de doucheruimte trouwens vaak gekozen voor een translucent spanplafond. Dit is een lichtdoorlatend doek waarboven led-verlichting wordt geplaatst. Deze verlichting kan warm wit, koud wit, of beiden zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid te kiezen voor RGBW. Dit houdt in dat u de kleuren kan veranderd, naar diegene die op dat moment het best bij uw ruimte past.

Heeft u nood aan wat meer daglicht? Ook dan is dit perfect na te bootsen met ons lichtdoorlatend spanplafond.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte