Spanplafond Gent

Wenst u uw woning in Gent te renoveren? Gaat u een huis bouwen in Gent? ACD Plafonds is graag uw partner bij deze uit te voeren werken. Heeft u al gedacht aan de voordelen van een spanplafond? Of aan onze akoestische oplossingen? ACD Spanplafonds is er voor u in héél Vlaanderen. Wij nodigen u dan graag, na afspraak, uit in één van onze showrooms. Deze zijn ingericht in een huiselijke sfeer waardoor u meteen een goed beeld kan vormen. U kan hier uzelf overtuigen met uw eigen ogen.

Spanplafond Gent en omgeving

Voor meer informatie in verband met spanplafonds kan u terecht op onze website. Daarnaast kan u steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Wij zullen ons uiterste best doen een zo goed mogelijk antwoord te bieden op uw vraag. Indien u openstaat voor een vrijblijvende afspraak komen wij liefst vrijblijvend bij u langs. Hier krijgt u niet alleen een antwoord op uw vragen, maar wordt ook een gratis offerte opgemaakt op basis van uw wensen en stijl. Er wordt een beter beeld gevormd van de stijl van uw woning, waardoor het spanplafond en de hier bijhorende verlichting kan aangepast worden aan uw gebruiksgemak. Het is van groot belang uw verlichting op de juiste plaats te hebben, en eveneens de juiste verlichting te kiezen. Ook hiervoor kan u terecht bij ACD Spanplafonds. U kan rekenen op een persoonlijke lichtstudie en een uitgebreid aanbod aan verlichting.

Er wordt een beter beeld gevormd van de stijl van uw woning, waardoor het spanplafond en de hier bijhorende verlichting kan aangepast worden aan uw gebruiksgemak. Het is van groot belang uw verlichting op de juiste plaats te hebben, en eveneens de juiste verlichting te kiezen. Ook hiervoor kan u terecht bij ACD Spanplafonds. U kan rekenen op een persoonlijke lichtstudie en een uitgebreid aanbod aan verlichting.

ACD Plafonds heeft jarenlange ervaring in spanplafonds. Een spanplafond is een polyester plafond dat wordt strak gespannen tussen profielen. Dit plafond wordt geplaatst onder het bestaande plafond. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de renovatie van uw plafond. Een nieuw plafond is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, het wordt eveneens vaak uitgesteld. Dit door de grote afbraakwerken die u in gedachten heeft. Een spanplafond is echter een plafond dat in één dag kan worden geplaatst. U hoeft geen meubels aan kant te zetten, af te dekken,… U kan ‘s ochtends gaan werken, en ‘s avonds terug thuis komen zonder dat u merkt dat er gewerkt is. Behalve dan wanneer u naar uw plafond kijkt, een spanplafond zorgt voor een strak en mooi plafond.

Spanplafond Gent

U kan zelf kiezen welke verlichting u inbouwt, en waar u deze precies wenst. Dit kan tevens één van de redenen zijn waarom u kiest voor een nieuw plafond. Wanneer uw verlichting niet zorgt voor een optimale verlichting in uw woning, daar waar u ze nodig heeft, kan dit zorgen voor enige ergernis.

ACD Plafonds is graag uw partner in Gent. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten, terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren. Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte