Spanplafond Genk | ACD Spanplafonds

Spanplafond Genk

Spanplafond Genk

U bent op zoek naar een spanplafond in Genk? ACD Plafonds is graag uw partner bij het plaatsen van een spanplafond. Waar u ook woont, een spanplafond van ACD kan overal. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Genk. ACD Spanplafonds heeft verschillende showrooms, waar u na afspraak van harte welkom bent. Op die manier kan u kennis maken met onze spanplafonds en wandbekledingen.

Voor meer informatie in verband met spanplafonds kan u terecht op onze website. Daarnaast kan u steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Wij zullen ons uiterste best doen een zo goed mogelijk antwoord te bieden op uw vraag. Indien u openstaat voor een vrijblijvende afspraak komen wij liefst vrijblijvend bij u langs. Hier krijgt u niet alleen een antwoord op uw vragen, maar wordt ook een gratis offerte opgemaakt op basis van uw wensen en stijl. Er wordt een beter beeld gevormd van de stijl van uw woning, waardoor het spanplafond en de hierbij horende verlichting kan aangepast worden aan uw gebruiksgemak. Het is van groot belang uw verlichting op de juiste plaats te hebben, en eveneens de juiste verlichting te kiezen. Ook hiervoor kan u terecht bij ACD Spanplafonds. U kan rekenen op een persoonlijke lichtstudie en een uitgebreid aanbod aan verlichting.

Spanplafond Genk en omgeving

Een spanplafond van ACD Plafonds is een spanplafond op basis van Polyester. Dit is een keuze die wij hebben gemaakt omwille van de verschillende voordelen.
Een polyester plafond is een spanplafond dat op kamertemperatuur wordt geplaatst. Het is een doek dat wordt strak gespannen tussen een PVC of Aluminium profiel. Twijfelt u of een spanplafond kan in elke ruimte? Geen enkel probleem! Wij kunnen u verzekeren dat de openhaard in uw woonkamer, dampen in keuken of badkamer geen invloed zullen hebben op de kwaliteit van het spanplafond dat wordt aangeboden door ACD Plafonds.

Spanplafond Genk

Door de verschillende microperforaties is dit spanplafond in staat om te ademen. Het voordeel is eveneens dat een Polyester spanplafond beschikt over en antistatische laag. Hierdoor is het geen vereiste uw plafond om de zoveel tijd te reinigen. Uw plafond kent de komende jaren geen verkleuring, en u zal hier weinig tot geen onderhoud aan hebben.

ACD Plafonds is graag uw partner in spanplafonds in Genk. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Genk.
U bent na afspraak ook van harte welkom in één van onze showrooms indien u graag ons product met uw eigen ogen eens bekijkt.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte