Spanplafond Dilbeek | ACD Spanplafonds

Spanplafond Dilbeek

Spanplafond Dilbeek

U bent op zoek naar een spanplafond in Dilbeek? ACD Plafonds is graag uw partner bij het plaatsen van een spanplafond. Waar u ook woont, een spanplafond van ACD kan overal. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Dilbeek. ACD Spanplafonds heeft verschillende showrooms, waar u na afspraak van harte welkom bent. Op die manier kan u kennis maken met onze spanplafonds en wandbekledingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is u wensen en behoeften te kennen. Enkel zo kunnen wij ervoor zorgen dat de werken volledig worden uitgevoerd zoals u in uw gedachten heeft. Om die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking. Hier krijgt u een volledig beeld over onze spanplafonds en worden de verschillende mogelijkheden besproken. U kan vragen naar persoonlijk lichtadvies. Uw verlichting is immers een belangrijk aspect voor ons. Een optimaal resultaat zorgt voor een aangename woonervaring.

Op basis van dit eerste gesprek krijgt u een gratis prijsofferte. Wanneer ons gesprek en de aangeboden offerte uw interesse geprikkeld heeft, kunnen we een afspraak maken in één van onze showrooms.

Spanplafond Dilbeek en omgeving

Hier staat dan opnieuw een medewerker u te woord om u een antwoord te bieden op uw overige vragen. Onze showrooms zijn ingericht in een huislijke sfeer, waardoor u een goed beeld krijgt over het gewenste resultaat. Een spanplafond van ACD Plafonds is een spanplafond op basis van Polyester. Dit is een keuze die wij hebben gemaakt omwille van de verschillende voordelen.

Een polyester plafond is een spanplafond dat op kamertemperatuur wordt geplaatst. Het is een doek dat wordt strak gespannen tussen een PVC of Aluminium profiel. Twijfelt u of een spanplafond kan in elke ruimte? Geen enkel probleem! Wij kunnen u verzekeren dat de open haard in uw woonkamer, dampen in keuken of badkamer geen invloed zullen hebben op de kwaliteit van het spanplafond dat wordt aangeboden door ACD Plafonds.

Spanplafond Dilbeek

Door de verschillende microperforaties is dit spanplafond in staat om te ademen. Het voordeel is eveneens dat een Polyester spanplafond beschikt over en antistatische laag. Hierdoor is het geen vereiste uw plafond om de zoveel tijd te reinigen. Uw plafond kent de komende jaren geen verkleuring, en u zal hier weinig tot geen onderhoud aan hebben.

ACD Plafonds is graag uw partner in Dilbeek. Dankzij ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat u ongestoord kan genieten,terwijl onze mensen zorgen voor een prachtig resultaat. U zal versteld staan wat ACD Plafonds in één dag voor u kan realiseren. Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op. Wij zullen er graag voor u zijn!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte