Spanplafond Diest | ACD Spanplafonds

Spanplafond Diest

Spanplafond Diest

ACD Spanplafonds is een bedrijf dat u graag helpt bij het renoveren van uw plafond.
Al is een spanplafond ook een perfecte oplossing bij het bouwen van uw woning. Waar u woont of bouwt? ACD Plafonds is er graag voor u in Diest.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van spanplafonds? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking.
Onze vertegenwoordigers denken graag met u mee bij het bespreken van de offerte. Eveneens uw verlichting is één van onze zorgen. U kan uiteraard uw bestaande verlichting behouden, maar bijvoorbeeld op een andere plaats hangen. Of u kan kiezen voor verlichting uit ons uitgebreid aanbod! ACD Plafonds zorgt graag voor een spanplafond dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Hiervoor is een afspraak een must. Natuurlijk bent u ook, na afspraak, welkom in één van onze showrooms. Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds.

Spanplafond Diest en omstreken

ACD Plafonds kiest ervoor uitsluitend te werken met een polyester doek. Dit doek beschikt over een polyurethaan coating. Het voordeel hiervan is dat u een strak, maar vooral kwalitatief plafond als resultaat zal hebben. U ontvangt tevens de verschillende certificaten en een brandattest type M1 aan het einde van de plaatsing. Concreet betekend dit dat uw plafond bij brand, niet zal branden maar smeulen. Het zal dus niet in vlammen opgaan. Spanplafonds kenden doorheen de jaren een enorme evolutie. Hedendaags is een spanplafond een zeer snelle, maar vooral kwalitatieve oplossing voor uw plafond.

U zal haast niet zien dat er een doek boven uw hoofd hangt. De mogelijkheden om verlichting in en op te bouwen zijn eindeloos. Denk ook aan muziekboxen, verluchtingsroosters en dergelijke. Dit kan allemaal netjes verwerkt worden in uw nieuw spanplafond.

Spanplafond Diest

ACD Plafonds bestaat uit een groep gemotiveerde mensen met elk hetzelfde doel voor ogen. U tevreden stellen met uw nieuw plafond. Dit bereiken start bij het eerste contact. Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse om de verschillende mogelijkheden voor uw plafond te bespreken. Hier staan uw wensen en behoeften uiteraard centraal. Aan ons om te zorgen voor een mooi en strak resultaat.

Is uw plafond aan vernieuwing toe of heeft u nood aan een nieuw plafond voor uw nieuwbouw? Aarzel niet ons te contacteren. Tot in Diest!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte