Spanplafond Brugge

Spanplafond Brugge

Is uw plafond in Brugge aan vernieuwing toe? Heeft u nood aan een oplossing voor uw plafond in uw nieuwbouw te Brugge? ACD Spanplafonds komt graag naar je toe voor een eerste kennismaking. Onze focus ligt op Vlaanderen, maar in werkelijkheid plaatsen wij over de héle Benelux. Denk dus niet dat uw woning te ver weg is. Het is onze taak u als klant een mooie en strakke oplossing te bieden, van waar u ook bent.

Natuurlijk zijn uw wensen en behoeften voor uw plafond onze eerste zorg. Daarom kiezen wij ervoor eerst naar u te komen, in plaats van u naar ons. Het is voor ons van groot belang te weten waar u naartoe wil, in welke ruimte u een spanplafond wil, wat de stijl van uw woning is… Pas wanneer wij hier een goed beeld over hebben zijn wij in staat een correcte prijsofferte op te maken.

Wanneer u uw offerte goed ontvangen heeft, bestaat de kans dat uw interesse in een spanplafond zeer groot is. U wil graag weten hoe een spanplafond er hedendaags uit ziet, en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Wij nodigen u dan graag, na afspraak, uit in één van onze showrooms. Deze zijn ingericht in een huiselijke sfeer waardoor u meteen een goed beeld kan vormen. U kan hier uzelf overtuigen met uw eigen ogen.

Spanplafond Brugge en omstreken

ACD Plafonds kiest ervoor uitsluitend te werken met een polyester doek. Dit doek beschikt over een polyurethaan coating. Het voordeel hiervan is dat u een strak, maar vooral kwalitatief plafond als resultaat zal hebben. U ontvangt tevens de verschillende certificaten en een brandattest type M1 aan het einde van de plaatsing. Concreet betekent dit dat uw plafond bij brand, niet zal branden maar smeulen. Het zal dus niet in vlammen opgaan.

Spanplafond Brugge

Spanplafonds kenden doorheen de jaren een enorme evolutie. Hedendaags is een spanplafond een zeer snelle, maar vooral kwalitatieve oplossing voor uw plafond. U zal haast niet zien dat er een doek boven uw hoofd hangt. De mogelijkheden om verlichting in en op te bouwen zijn eindeloos. Denk ook aan muziekboxen, verluchtingsroosters en dergelijke. Dit kan allemaal netjes verwerkt worden in uw nieuw spanplafond.

ACD Plafonds is een jong en dynamisch bedrijf dat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve oplossingen. Door middel van onze flexibele houding streven we naar een zo aangenaam mogelijke samenwerking. Dit is één van onze grootste prioriteiten doorheen het hele proces.

Wij zien u graag in Brugge voor een eerste kennismaking of neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte