Spanplafond Aalst | ACD Spanplafonds

Spanplafond Aalst

Spanplafond Aalst

Een spanplafond is een strakke en snelle oplossing bij het renoveren van uw plafond.  ACD Plafonds als partner voor spanplafonds in gemeente? Graag! Wij helpen u met plezier verder bij uw renovatie of nieuwbouw in Aalst.

Natuurlijk zijn uw wensen en behoeften voor uw plafond onze eerste zorg. Daarom kiezen wij ervoor eerst naar u te komen, in plaats van u naar ons. Het is voor ons van groot belang te weten waar u naartoe wil, in welke ruimte u een spanplafond wil, wat de stijl van uw woning is… Pas wanneer wij hier een goed beeld over hebben zijn wij in staat een correcte prijsofferte op te maken. Wanneer u uw offerte goed ontvangen heeft, bestaat de kans dat uw interesse in een spanplafond zeer groot is. U wil graag weten hoe een spanplafond er hedendaags uit ziet, en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Wij nodigen u dan graag, na afspraak, uit in één van onze showrooms. Deze zijn ingericht in een huiselijke sfeer waardoor u meteen een goed beeld kan vormen. U kan hier uzelf overtuigen met uw eigen ogen.

Spanplafond Aalst en omgeving

ACD Plafonds heeft jarenlange ervaring in spanplafonds. Een spanplafond is een polyester plafond dat wordt strak gespannen tussen profielen. Dit plafond wordt geplaatst onder het bestaande plafond. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de renovatie van uw plafond. Een nieuw plafond is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, het wordt eveneens vaak uitgesteld. Dit door de grote afbraakwerken die u in gedachten heeft.

Spanplafond Aalst

Een spanplafond is echter een plafond dat in één dag kan worden geplaatst. U hoeft geen meubels aan kant te zetten, af te dekken,… U kan ‘s ochtends gaan werken, en ‘s avonds terug thuis komen zonder dat u merkt dat er gewerkt is.

Behalve dan wanneer u naar uw plafond kijkt, een spanplafond zorgt voor een strak en mooi plafond. U kan zelf kiezen welke verlichting u inbouwt, en waar u deze precies wenst. Dit kan tevens één van de redenen zijn waarom u kiest voor een nieuw plafond. Wanneer uw verlichting niet zorgt voor een optimale verlichting in uw woning, daar waar u ze nodig heeft, kan dit zorgen voor enige ergernis.

ACD Plafonds is graag uw partner in spanplafonds in Aalst. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Aalst.
U bent na afspraak ook van harte welkom in één van onze showrooms indien u graag ons product met uw eigen ogen eens bekijkt.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte