Prijzen spanplafonds | ACD Spanplafonds

Prijzen spanplafonds

Prijzen spanplafonds

U bent op zoek naar de prijs van een spanplafond? Op internet kan u waarschijnlijk allerlei verschillende prijzen terugvinden. Dit komt omdat een spanplafond maatwerk inhoud, en er verschillen zijn in materiaal en afwerking.
ACD Spanplafonds legt de focus graag bij een goede prijs/kwaliteitsverhouding, maar met oog op detail.

Een ACD spanplafond

Wanneer u kiest voor een spanplafond van ACD, kiest u voor een polyester spanplafond.

Het is vochtwerend, behoudt dezelfde kleur, wordt niet beïnvloedt door temperatuurverschillen en schimmelvorming is niet mogelijk. Dit allemaal dankzij de bijzondere eigenschappen van een spanplafond. Het spanplafond is een polyester geweven doek dat werd behandeld met een polyurethaan coating. Deze coating zorgt voor een extra bescherming van de kleur en kwaliteit van uw plafond.

Renoveren van uw plafond

U wenst de ruimte even op te frissen? Een spanplafond is hiervoor de ideale oplossing. Ons product wordt geplaatst in één dag. Dit zorgt ervoor dat u gespaart blijft van een huis in bouwwerf vol stof. Aan het einde van de plaatsing van een spanplafond, zal u nauwelijks merken dat er wat gebeurd is. Tot u uw plafond bekijkt natuurlijk. Een nieuw, strak en kwalitatief spanplafond kan een meerwaarde betekenen voor de uitstraling van uw ruimte. Wanneer u kiest voor een spanplafond in een woning die ouder is dan tien jaar, kan u genieten van 6% btw.

Prijzen spanplafonds

Wij gaan bouwen, kan ik kiezen voor
een spanplafond?

Wanneer u kiest voor het bouwen van een woning komen er vaak heel wat prijsvergelijkingen bij kijken. Het is dus aangewezen de voordelen van een spanplafond te bekijken. Een spanplafond plaatsen in een nieuwbouw zorgt ervoor dat u kan besparen op bezetting en schilder. Op die manier kunnen de prijzen van spanplafonds misschien wel verrassend zijn.

U kan kiezen voor een standaard spanplafond, maar ook een akoestisch spanplafond is een mogelijkheid. Een akoestisch spanplafond kan vaak de oplossing bieden een een nieuwbouw waar werd gewerkt met verschillende harde materialen (vb. Glas en metaal). Onze akoestische spanplafonds worden, indien nodig, geoptimaliseerd met onze op maat gekozen akoestische isolatie. De prijzen van onze akoestische spanplafonds zullen u positief verrassen.

Prijzen spanplafonds

Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak. Hier ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte.
Wanneer u liever een idee vormt van de prijs, alvorens een bezoek, kan u uw afmetingen op mail zetten. Dan maken wij voor u een richtprijs.

Wij verwelkomen u, na afspraak, eveneens graag in één van onze showrooms.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte