Prijs spanplafond | ACD Spanplafonds

Prijs spanplafond

Prijs spanplafond

Bent u op zoek naar de prijs van een spanplafond? Bezorg ons de afmetingen van uw plafond. Op basis hiervan bezorgen wij u een richtprijs per mail. ACD geeft de voorkeur aan een vrijblijvende afspraak ter plaatse. Op die manier kunnen we een correcte, en gratis prijsofferte maken.

Een spanplafond van ACD Plafonds

Wanneer u start met een renovatie in uw bestaande woning, is een spanplafond zeker mogelijk.
Wanneer u een nieuwbouw aan het plaatsen bent, is een spanplafond een kwalitatieve en tevens kostbesparende oplossing.

Een spanplafond bij renovatie

U bent op zoek naar een oplossing voor uw plafond? Heeft u al eens gedacht aan een spanplafond? Een spanplafond van ACD wordt meestal in één dag geplaatst, zonder afbraakwerken. De prijs van een spanplafond bij renovatie is dezelfde als bij nieuwbouw. Is de woning echter ouder dan 10 jaar? Dan kan u genieten van 6% btw. De prijs van een spanplafond zal u verbazen.

Een spanplafond in mijn nieuwbouwwoning

Bij het plaatsen van een nieuwbouw komt heel wat kijken. De prijzen vergelijken is dan van groot belang. Een spanplafond is een immers product om te besparen op de kosten van bezetting en schilder. Wanneer je kiest voor een ACD spanplafond, kies je voor een oplossing op langetermijn. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te schilderen. De prijs van een spanplafond, zal op termijn zeker geen luxe oplossing zijn. U kan immers de komende jaren zorgeloos genieten van het spanplafond.

Prijs spanplafond

Op heden wordt er regelmatig gebruik gemaakt van harde materialen. Denk maar aan metaal, glas en dergelijke. Ontzettend mooie materialen, die helaas een negatief effect hebben op de akoestiek. Ook een akoestisch spanplafond kan hierbij de oplossing bieden. In verhouding tot een standaard spanplafond, is de prijs van een spanplafond met een akoestische functie niet enorm.

Het belang van akoestiek in uw woonruimte is hoog. U zal merken dat een slecht akoestische ruimte, een vervelende zaak kan zijn. En dat terwijl uw woning rust moet brengen. Door gebruik te maken van een op maat gekozen akoestische isolatie in combinatie met ons akoestisch spanplafond bereikt u een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de prijs van een spanplafond?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Hier ontvangt u een gratis prijsofferte. Wenst u graag een richtprijs?
Bezorg ons de afmetingen, dan zorgen wij voor een richtprijs per mail.

Wij verwelkomen u, na afspraak, eveneens graag in één van onze showrooms.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte