Plafondplaten of spanplafonds

ACD-Plafonds levert hoogwaardige spanplafonds en spanwanden

Bent u op zoek naar plafondplaten? Of kiest u voor een bedrijf dat op professionele wijze spanplafonds aan kan brengen? Dan bent u bij ACD-Plafonds aan het juiste adres. ACD-Plafonds is een ervaren en dynamisch bedrijf, dat een passie heeft voor spanplafonds en spanwanden. ACD-Plafonds realiseert top plafonds op basis van uw wensen en behoeften. Bij ACD Plafonds staat u altijd centraal en leveren wij steeds maatwerk, service en kwaliteit bij het plaatsen van plafonds en spanwanden.

Onderhoudsvriendelijke oplossing

De spanplafonds en -wanden van ACD Plafonds zijn, in tegenstelling tot heel wat plafondplaten, uit het beste materiaal vervaardigd. ACD-Plafonds werkt enkel met technisch hoogwaardig en duurzame producten. Tevens zijn de gebruikte producten zeer onderhoudsvriendelijk. Onze spanplafonds voldoen ook steeds aan de veiligheidseisen en beschikken ook over het benodigde veiligheidscertificaat. Het systeem is daarnaast brandvertragend en beschikt over een brandattest. Een ACD plafond is verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren. Ook wat betreft het aanbrengen van verlichting heeft ACD-Plafonds een breed assortiment te bieden. Zo kan er samen met u een plafond worden ontworpen, wat geheel bij uw wensen en stijl aansluit.

Voor elke ruimte, nieuwbouw of renovatie

De spanplafonds en spanwanden van ACD-Plafonds worden vervaardigd uit polyurethaan en dienen daardoor bij kamertemperatuur geplaatst te worden. PVC of aluminium zijn de materialen waaruit de profielen worden vervaardigd. Onze spanplafonds zijn uitermate geschikt voor renovatie als nieuwbouw. Bijkomend voordeel is dat ze ook in elke ruimte geplaatst kunnen worden. Wilt u oneffenheden, verwarmingsbuizen of andere zaken wegwerken dan zijn de spanplafonds en spanwanden van ACD-Plafonds de meest strakke en kwalitatieve oplossing.

Plafondplaten of spanplafonds

Kwaliteit en service

ACD-Plafonds beschikt over vakbekwame en ervaren medewerkers die altijd voor u klaar staan. Deze gemotiveerde werknemers hebben maar een doel voor ogen en dat is u het perfecte plafond of spanwand te bezorgen. Service is dan ook een belangrijk onderdeel van ACD-Plafonds, dat altijd luistert naar de wensen en behoeften van de klant. Op basis van wat u wenst wordt een plan gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De ervaren plaatsingsdienst zal zorgvuldig te werk gaan en zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Is een spanplafond iets voor uw woning of horecazaak?
Neem vrijblijvend contact op of bezoek één van de toonzalen van de specialist in spanplafonds: ACD Spanplafonds.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte