Plafond of spanplafond plaatsen | ACD Spanplafonds

Plafond of spanplafond plaatsen

Plafond of spanplafond plaatsen

Bent u op zoek naar het perfecte plafond? Dan bent u bij ACD Plafonds aan het juiste adres. ACD Plafonds is al vele jaren de specialist op het gebied van spanplafonds en spanwanden. Het dynamische bedrijf heeft een passie voor plafonds en levert altijd kwaliteit en maatwerk. Aan de hand van uw wensen en behoeften zorgen wij voor de beste afwerking en het nodige comfort. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe plafond.

Duurzame en hoogwaardige kwaliteit

Het plafond dat geleverd wordt door ACD Plafonds is van technologisch hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het product ook duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Het systeem dat gehanteerd wordt door ACD Plafonds werkt brandvertragend en beschikt daarnaast ook over een brandattest en de benodigde veiligheidscertificaten. U kunt zelf kiezen wat voor type plafond u wilt en in welke kleur u deze wil samenstellen. ACD Plafonds heeft een breed assortiment te bieden, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor akoestische, antibacteriële of lichtdoorlatende systemen. Ook op het gebied van verlichting of led-verlichting bestaan tal van mogelijke uitwerkingen.

Strakke en kwalitatieve oplossing

Onze plafonds of spanwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het spanplafond of de spanwand bestaat uit polyurethaan (doek) en heeft daardoor als vereiste dat het koud gespannen dient te worden. De profielen die wij gebruiken, zijn vervaardigd uit PVC of aluminium. Onze plafonds zijn toepasbaar binnen elke ruimte en zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw. De spanplafonds en spanwanden zijn dan ook de meest strakke en kwalitatieve oplossing voor het verbergen van verwarmingsbuizen, oneffenheden en andere zaken.

Plafond of spanplafond plaatsen

ACD Plafonds levert kwaliteit, service en maatwerk

Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel bij ACD Plafonds. Wij streven er dan ook altijd naar om eerst ter plaatse een voorstudie van uw project uit te voeren. Als alle wensen en behoeften duidelijk zijn, wordt uw spanplafond vervaardigd en zal de ervaren en vakbekwame plaatsingsdienst de plaatsing voor hun rekening nemen. Door onze jarenlange ervaring en de meest innovatieve technieken kunt u op een uitmuntend resultaat rekenen.

Voor meer informatie of mogelijkheden, neem contact met ons op!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte