Een nieuw plafond in één dag | ACD Spanplafonds

Een nieuw plafond in één dag

Een nieuw plafond nodig?

Een verouderd plafond, veel oneffenheden en barsten,…. Hoog tijd om uw plafond weer op te waarderen. ACD is een betrouwbare partner die graag zijn ervaring, visie en vakmanschap met u deelt. Samen met de klant wordt gezocht naar een perfect plafond binnen het vooropgestelde budget. Met onze technische expertise staan we onze klanten bij op gebied van verlichting, inwerken van raamdecoratie, ventilatie en nog zo veel meer. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze toepassingen. Daarom geven we je graag tot 15 jaar garantie op onze plafonds. Een plafond van ACD is een absolute meerwaarde in uw interieur.

Wat met verlichting/ventilatie/geluidssprekers?

Verlichting is een heel belangrijke sfeermaker in elke ruimte. Het is zeer eenvoudig om in een plafond van ACD verlichting in te bouwen. Je kan kiezen voor inbouwspots, ledlijnen, lusters, maar er zijn ook allerhande opbouwmogelijkheden. Ook uw ventilatiesysteem, luidspreker of rookmelder kan ingewerkt worden. Dankzij de veelzijdigheid van ons plafond, is zo goed als alles mogelijk.

Wat zijn de voordelen van een nieuw plafond van ACD?

  • Snelle plaatsing
  • Zeer propere installatiewijze
  • Stofafstotend
  • Levenslange kwaliteit
  • Akoestisch comfort
  • Brandvertragend

Een nieuw plafond in één dag

Wat is de prijs van een nieuw plafond?

Afhankelijk van het type plafond en de gekozen verlichting stellen we steeds een vrijblijvende offerte op. Indien u wenst, komen we steeds vrijblijvend bij u langs om de de verschillende mogelijkheden samen met u te bespreken. Nadien krijgt u een gratis prijsofferte op maat van uw budget. Om kennis te maken met onze toepassingen bent u na afspraak steeds van harte welkom in één van onze showrooms.

Uiteraard kan u ons voor alle informatie bereiken per mail, telefonisch of via onderstaand formulier.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte