Doeken voor uw plafond | ACD Spanplafonds

Doeken voor uw plafond

Doeken voor uw plafond?

Je kocht net een woning maar door allerhande scheuren en barsten zijn de plafonds écht niet meer om aan te zien? Tijd om het plafond in je woonkamer of slaapkamer een nieuwe stijl te geven, maar je ziet er tegenop om het bestaande plafond volledig uit te breken? U zocht bij Google naar “ doeken plafond ” om zo alles over budgetvriendelijke plafondbekleding terug te vinden? Dé oplossing? Kies voor een ACD spanplafond!

Het allergrootste voordeel van een spanplafond is dat dit zonder enige kapwerken of afbraakwerken in vrijwel elke ruimte binnen uw woning of bedrijf geplaatst kan worden. Ook na de plaatsing is een spanplafond heel onderhoudsvriendelijk. Terwijl je bij klassieke plafonds na een tijdje wel een schilderbeurt dient te voorzien, is dit bij een spanplafond helemaal niet nodig. Tijd voor een nieuwe look of een nieuwe kleur, print of design? Geen probleem, het doek van een spanplafond kan makkelijk vervangen worden.

Zoek niet verder naar ‘ doeken plafond ’! Door gebruik te maken van een spanplafond kan je scheurtjes en barsten of lelijke leidingen makkelijk verbergen. Ook verlichting plaatsen is met een ACD spanplafond geen probleem. Op de koop toe betekent het plaatsen van een spanplafond een verlaging van je plafond, waardoor het te verwarmen volume van de ruimte afneemt en u bespaart op energie – en stookkosten.

Doeken voor uw plafond

Alle ACD spanplafonds zijn gemaakt uit brandvertragend materiaal (met brandattest), antistatisch en van hoogwaardige kwaliteit!

Gratis advies en prijsopgave

Nood aan meer informatie omtrent spanplafonds of spanwanden? Neem vrijblijvend contact op met ACD Spanplafonds voor gratis offerte en advies.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte