Diensten | ACD Spanplafonds

Standaard Spanplafond

Onze klassieker! Idéaal voor het wegwerken van barsten en scheuren. Verkrijgbaar in optisch wit, gebroken wit, en zwart.

Akoestisch Spanplafond

Slechte akoestiek? Dan is dit de meest esthetische oplossing voor uw probleem. Het plafond wordt voorzien van extra akoestische isolatie.

Lichtdoorlatend Spanplafond

Een lichtdoorlatend spanplafond, dat langs de bovenzijde voorzien wordt van ledverlichting. Mooi boven uw kookeiland, bureau,…

Standaard Wandbekleding

Bekleed uw muur met onze wandbekleding. Verkrijgbaar in véél kleuren. Komt slechts 11mm naar voor, en wordt aangewerkt aan plint en deurstijl.

Akoestische Wandbekleding

Verbeter de akoestiek in uw ruimte via de muur. Voorzie een mooi kleurtje, of kies voor een bedrukking naar keuze op onze wandbekleding.

Bedrukte Wandbekleding

Net dat tikkeltje extra in uw ruimte? Een fotomuur in uw kantoor of winkelpand? Kies een afbeelding naar keuze, en laat deze bedrukken op onze wandbekleding.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte