De prijs van een spanplafond | ACD Spanplafonds

De prijs van een spanplafond

De prijs van een spanplafond

De prijs van een spanplafond. Dit is een veelgestelde vraag. Natuurlijk kan u op internet enorm veel informatie terugvinden die vaak, niet 100% klopt.

Een spanplafond van ACD Plafonds

Een spanplafond is een zeer kwalitatief alternatief om uw plafond te renoveren. Al is een spanplafond eveneens een zeer prijsbewuste oplossing voor een nieuwbouwwoning.

Een spanplafond bij renovatie

Wanneer uw plafond aan vernieuwing toe is, kan een spanplafond de ideale oplossing zijn. Het spanplafond wordt immers meestal in één dag geplaatst, zonder afbraakwerken. De prijs van een spanplafond bij renovatie is dezelfde als bij nieuwbouw. Enkel het BTW-bedrag verschilt. Wanneer je woning ouder is dan 10 jaar kan je genieten van 6% btw.

Een spanplafond in mijn nieuwbouwwoning

Wanneer je bezig bent aan het bouwen van je huis, is het zeer aangewezen rekening te houden met een spanplafond. Een spanplafond is een ideaal product om te besparen op de kosten van bezetting en schilder. Tevens is een spanplafond een oplossing op langetermijn. De prijs van het spanplafond zal aan het einde van de rit zeker niet duurder uitkomen. U kan immers de komende jaren zorgeloos geniet van het spanplafond.

De prijs van een spanplafond

Anno 2017 wordt er steeds vaker gewerkt met harde materialen, zoals glas, metaal,… Deze bouwmaterialen zorgen helaas voor een slechte akoestiek in de woning. Een akoestisch spanplafond kan hier hulp bieden. Op die manier kan je toch gebruik maken van de moderne bouwtechnieken, maar blijf je je bewust van het belang van een goede akoestiek.

Onze akoestische spanplafonds gaan indien nodig gepaard met de vereiste akoestische isolatie om een optimaal akoestisch resultaat te bereiken.

Benieuwd naar de prijs van een spanplafond?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak met gratis prijsofferte.

Wenst u graag een richtprijs zodat u een idee heeft van de prijs van een spanplafond?
Bezorg ons dan gerust de afmetingen, dan zorgen wij voor een richtprijs per mail.

Wij verwelkomen u,na afspraak, eveneens graag in één van onze showrooms.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte