Badkamer | ACD Spanplafonds

badkamer

Een spanplafond in uw badkamer

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond op basis van polyester wordt geplaatst op kamertemperatuur. Het doek beschikt over een polyurethaan coating. Het spanplafond heeft verschillende microperforaties en beschikt over een antistatische laag. Dit zorgt ervoor dat het doek ademt. Stoffen en dampen zullen hierdoor geen invloed hebben op de kwaliteit van uw spanplafond.

Kan ik kiezen voor een spanplafond in mijn badkamer?

Dit is geen enkel probleem! Een spanplafond is zeer geschikt in vochtige ruimten zoals badkamers en/of zwembaden. Een doorsnee badkamer heeft op een halve dag een volledig nieuw plafond. Het plaatsen van een spanplafond brengt geen afbraakwerken met zich mee. Dit zorgt voor een vlotte plaatsing en weinig tot geen stof aan het einde van de werken.

Welke verlichting kan ik plaatsen in mijn badkamer?

De verlichting in een badkamer heeft steeds een speciale waarde, namelijk IP44. Dit houdt in dat de spot gebruikt kan worden boven het bad en boven de doucheruimte. Er is dus geen gevaar of schade bij het in contact komen van waterspatten en dampen.

In een badkamer wordt soms gekozen voor een standaard spanplafond in combinatie met een verlicht spanplafond. Een standaard spanplafond heeft de uitstraling van een standaard plafond (bijvoorbeeld gyproc). Een verlicht spanplafond  is een lichtdoorlatend doek. Hier wordt verlichting boven geplaatst zodoende er een egaal lichtoppervlak wordt gecreeërd. Voor een verlicht spanplafond wordt in een badkamer regelmatig gekozen boven de doucheruimte of het bad. Dit geeft een zeer licht gevoel, daar sommige badkamers over weinig daglicht beschikken.

In de badkamer kan u boven de wastafels kiezen voor spots. Een andere optie kan een ledlijn zijn. Deze ledlijnen produceren dezefde lichthoeveelheid als inbouwspots. Dit is dus een strakke oplossing indien u in uw badkamer het nodige licht wenst.

badkamer

Wat kost een spanplafond?

 Indien u graag een richtprijs wenst, kan u hieronder het formulier invullen. Op basis van de afmetingen die u ons bezorgd maken wij een zo correct mogelijke richtprijs. Hierdoor heeft u reeds een goede prijsindicatie. Wenst u meteen een correcte prijsofferte en meer informatie in verband met spanplafond? Geen enkel probleem. Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse.

ACD Plafonds is dé partner bij uitstek voor het plaatsen van spanplafonds in woning of bedrijf. Maakte u al de keuze of denkt u erover na om met valse plafonds te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent ook altijd welkom in één van onze toonzalen waar wij u met veel plezier alle informatie en mogelijkheden voorleggen. Aan de hand van uw wensen werken wij uw project van A tot Z uit, inclusief plaatsing door onze ervaren medewerkers! ACD Plafonds zorgt voor een plafond waar u trots op kunt zijn en vele jaren van zult gaan genieten!

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte