Akoestische panelen | ACD Spanplafonds

Akoestische panelen

Een betere akoestiek met akoestische panelen

De akoestiek in een ruimte is bijzonder belangrijk. Vooral wanneer het een ruimte is die veel gebruikt wordt en waar regelmatig communicatie plaatsvindt. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer ieder gesprek in de woonkamer nagalmt of de kwaliteit van het geluid uit de radio door een gebrekkige akoestiek teniet wordt gedaan. Zeker in grote ruimtes is dit een veelvoorkomend probleem. Gelukkig bestaan er eenvoudige manieren om de akoestiek in de ruimte effectief te verbeteren. Bij ACD spanplafonds bieden wij u akoestische panelen. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om die hinderlijke galm in uw kamer volledig weg te nemen. Akoestische panelen geven daarnaast ook een extra aan de uitstraling van de ruimte waar ze geplaatst worden.

Bijzonder effectief

De akoestische panelen zijn zo ontworpen dat ze het geluid in de ruimte opvangen en de galm die hierdoor normaliter ontstaat, absorberen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer waar regelmatig meerdere mensen met elkaar communiceren of een horecazaak die geluidshinder of overlast wenst te vermijden. Uiteraard zijn er panelen verkrijgbaar voor iedere ruimte. Dus ook wanneer u panelen in de keuken, slaapkamer of badkamer wenst, kunnen wij dit voor u waarmaken.

Geef iedere ruimte een unieke uitstraling

De panelen zijn niet alleen bijzonder functioneel, maar ze hebben in veel gevallen ook een onderscheidende uitstraling. U hebt de keuze uit tal van kleuren, zodat u altijd kunt kiezen voor de uitvoering die het beste aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarnaast zijn de panelen fraai afgewerkt. Op deze manier kunt u iedere ruimte een geheel eigen karakter geven. Een duurzame oplossing waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. ACD spanplafonds maakt eindelijk een einde aan die storende galm in uw ruimtes.

Akoestische panelen

Méér weten? Neem een kijkje in onze realisaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte