Akoestiek verbeteren | ACD Spanplafonds

Akoestiek verbeteren

e akoestiek verbeteren met onze verschillende toepassingen

Een goede akoestiek is erg belangrijk en zorgt voor een aangename geluidservaring. ACD beschikt over een uitgebreid gamma aan producten om een fijne geluidservaring te garanderen.

Verbeter de geluidservaring met een akoestisch spanplafond

Wanneer geluidsgolven onze spanplafonds bereiken, zal een slechts klein gedeelte hiervan terug weerkaatsen in de ruimte. Door middel van microperforatie worden geluidsgolven geabsorbeerd door het spanplafond zelf. Op die manier kunnen we een heel groot deel van de geluidsreflecties opvangen wat zorgt voor een aangename akoestiek.

Creëer een aangename akoestiek met onze akoestische wandbekleding

Onze wandbekleding is net als de spanplafonds een polyester geweven doek dat beschikt over een polyurethaan coating. Dit zorgt ervoor dat onze wanden stof en dampen afstoten. Hierdoor zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Het is een technologisch hoogwaardig, maar vooral duurzaam product. Onze wanden hebben een naadloze hoogte van maximum 5,10 meter, wat ons in staalt stelt de gehele muur te bekleden met behulp van onze wandbekleding. Standaard wordt uw wandbekleding op 1 centimeter van uw bestaande muur geplaatst.

Door de zeer fijne weefstructuur van onze wanden, zijn ze erg geschikt om te bedrukken met een afbeelding of motief naar keuze. Personaliseer je interieur met een unieke wand die tevens zorgt voor een aangename akoestiek.

Akoestische Isolatie

Bij het plaatsen van onze spanlafonds en wandbekleding ontstaat er steeds een tussenruimte die kan opgevuld worden met akoestische isolatie. De akoestische isolatie die we plaatsen is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product, gemaakt van polyestervezels. De isolatie is tevens geschikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en zwembaden.

Akoestiek verbeteren

Akoestische Plafond Panelen

In bepaalde situaties is het niet noodzakelijk het gehele plafond te bekleden met een spanplafond om toch voldoende akoestisch resultaat te boeken. Hier kan geopteerd worden om te werken akoestische panelen. Dit zijn akoestische spanplafonds die gemonteerd worden in een kader met een afwerkingsrand naar keuze.

Akoestische Wand Panelen

Personaliseer je interieur met een afbeelding of motief naar keuze op onze bedrukte wandbekleding. Je kan zelf een beeld aanleveren of deel je ideeën met ons, dan zoeken wij voor jou de perfecte afbeelding uit een database met miljoenen foto’s. De wand wordt dan in een kader geplaatst die die mooi past binnen jouw interieur.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte