ACD Spanplafond | ACD Spanplafonds

ACD Spanplafond

De onderscheidende kwaliteit van een ACD Spanplafond

Het plafond in de ruimte is van grote invloed op het gebruiksgenot en de mate waarin de warmte wordt vastgehouden en is op de koop toe de basis voor een prettige akoestiek. Het plafond is een groot oppervlak binnen een ruimte, waardoor het visueel een grote impact heeft op de uitstraling ervan. In veel gevallen wordt hier onvoldoende aandacht aan besteed, waardoor er interessante kansen onbenut blijven. Een voorbeeld hiervan is het ACD spanplafond. Voor zeer uiteenlopende ruimten is dit spanplafond een ware revolutie gezien de vele voordelen die dit product haar gebruikers kan bieden.

Akoestische optimalisatie

Het ACD spanplafond levert in de eerste plaats een substantiële bijdrage aan de akoestiek in de ruimte. Zeker in strak ingerichte ruimten met een harde vloer bestaat het risico op nagalm. Dit wordt over het algemeen als hinderlijk ervaren en zorgt niet voor de ontspanning waar veel mensen naar op zoek zijn. Wanneer u kiest voor een spanplafond van ACD Spanplafonds, wordt dit probleem op bijzonder effectieve wijze opgelost. Het plafond wordt als een tweede laag op het reeds bestaande plafond geplaatst. Door minuscule gaatjes in het doek en het absorberende materiaal worden geluiden geabsorbeerd en zult u niet langer last hebben van die vervelende galm.

Esthetische schoonheid

Naast de akoestische meerwaarde ziet het ACD spanplafond er bovendien erg mooi uit. Het geeft iedere ruimte een unieke uitstraling. Bovendien is het plafond eenvoudig schoon te houden en is het vochtwerend. Het plafond is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het altijd kunt aanpassen op uw eigen voorkeuren en uw interieur. Doordat het spanplafond snel te monteren is, kunt u binnen de kortste keren al genieten van de vele voordelen die dit product u biedt.

ACD Spanplafond

Toepasbaar in iedere situatie

In iedere ruimte is het ACD spanplafond een passende oplossing. Tevens kan u ervoor kiezen om verlichting in het plafond te voorzien. Voor elke situatie biedt ACD Spanplafonds een maatwerkoplossing. Jarenlang kunt u genieten van de prachtige uitstraling van deze spanplafonds, zonder de nadelen van klassieke plafonds te ervaren.

Méér weten? Neem een kijkje bij onze realisaties of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte