Spanplafond Zottegem

Wenst u uw woning in Zottegem te renoveren? Gaat u een huis bouwen in Zottegem? ACD Plafonds is graag uw partner bij deze uit te voeren werken. Heeft u al gedacht aan de voordelen van een spanplafond? Of aan onze akoestische oplossingen? ACD Spanplafonds is er voor u in héél Vlaanderen

Voor meer informatie in verband met spanplafonds kan u terecht op onze website. Daarnaast kan u steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Wij zullen ons uiterste best doen een zo goed mogelijk antwoord te bieden op uw vraag. Indien u openstaat voor een vrijblijvende afspraak komen wij liefst vrijblijvend bij u langs. Hier krijgt u niet alleen een antwoord op uw vragen, maar wordt ook een gratis offerte opgemaakt op basis van uw wensen en stijl. Er wordt een beter beeld gevormd van de stijl van uw woning, waardoor het spanplafond en de hierbijhorende verlichting kan aangepast worden aan uw gebruiksgemak. Het is van groot belang uw verlichting op de juiste plaats te hebben, en eveneens de juiste verlcihting te kiezen. Ook hiervoor kan u terecht bij ACD Spanplafonds. U kan rekenen op een persoonlijke lichtstudie en een uitgebreid aanbod aan verlichting.

Spanplafond Zottegem en omgeving

ACD Plafonds heeft jaren ervaring binnen spanplafonds. ACD steunt dan ook het spanplafond op basis van polyester voor uw nieuw plafond. Een polyester plafond is een doek op basis van polyester met een polyurethaan bewerking. Dit betekent dat uw product beschikt over een antistatische laag. Deze laag zorgt ervoor dat uw plafond het stof afstoot in plaats van aantrekt. Het is dus ook niet de bedoeling dat uw plafond om de zoveel tijd wordt gereinigd. Een spanplafond van ACD zorgt ervoor dat u gerust bent voor de komende jaren. U hoeft uw plafond uiteraard ook nooit meer te schilderen. Dit bespaart u een hoop werk.

Spanplafond Zottegem

Een spanplafond is een oplossing op lange termijn voor wie jarenlang wil genieten van een strak en kwalitatief plafond. Een ander voordeel van een spanplafond is dat dit wordt geplaatst in gemiddeld één dag. U hoeft ook niet bang te zijn voor kap-en breekwerken. Een spanplafond wordt immers onder uw bestaand plafond geplaatst.

ACD Plafonds is graag uw partner in spanplafonds in Zottegem. Vraag gerust naar enkele referenties in de buurt van Zottegem.
U bent na afspraak ook van harte welkom in één van onze showrooms indien u graag ons product met uw eigen ogen eens bekijkt.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte