Spanplafond kostprijs

U zocht op spanplafond kostprijs?

De kostprijs van een spanplafond wordt bepaald door volgende drie factoren:

1. Welke constructie moet voorzien worden?

Het meeste werk van de hele plaatsing van uw spanplafond, zit in de voorbereidende werken. Hiermee doelen we op de constructie die voorzien wordt boven uw nieuwe spanplafond. De ruimte wordt eerst voorzien van een constructie. Deze wordt bevestigd tegen de bestaande muur of het plafond. Op deze constructie worden dunne plafondprofielen geplaatst. Tussen deze profielen wordt uw nieuwe polyester spanplafond strak gespannen. De plaatsing van een spanplafond door ACD gebeurd meestal in één dag en bij kamertemperatuur.

2. Welke typen spanplafonds bestaan er?

ACD Plafonds biedt drie verschillende typen spanplafonds aan:

Standaard Spanplafond

Het standaard spanplafond is een spanplafond op basis van polyester. Ons product is eveneens voorzien van een polyurethaan coating. Hierdoor bevat uw spanplafond een antistatische laag. Dit houdt in dat uw spanplafond het stof zal afstoten. Hierdoor is een polyester spanplafond zeer onderhoudsvriendelijk.

Een spanplafond kan geplaatst worden in elke ruimte. Dit betekend dat ook een badkamer of keuken behoren tot de mogelijkheden.

Uw plafond wordt, indien gewenst, door ons evenzeer voorzien van verlichting. Op gebied van verlichting is alles mogelijk. Verlichting kan zowel opgebouwd als ingebouwd worden in het spanplafond. Tevens kan u kiezen voor eender welke verlichtingsarmatuur.

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een spanplafond? Vul hieronder het formulier in of neem telefonisch contact met ons op: 03 314 07 85   0470 63 70 01

Akoestisch Spanplafond

Heeft u last van een slechte akoestiek? Dan kan u kiezen voor een akoestisch spanplafond van ACD. Op die manier kiest u voor een zeer esthtische oplossing voor uw akoestisch probleem.

Afhankelijk van de aard en grootte van het probleem, kan u kiezen om uw akoestisch spanplafond eveneens te voorzien van akoestische isolatie.

Als de geluidsgolven onze spanplafonds bereiken, zal er een klein deel hiervan weerkaatsen naar de ruimte. Het andere deel van de geluidsgolven zullen geabsorbeerd worden door het akoestische spanplafond. Door gebruik te maken van kwalitatieve akoestische isolatie boven uw spanplafond, wordt het grootse deel van het geluid geabsorbeerd. Dankzij extra akoestische isolatie achter het spanplafond kunnen we het grootste deel van het geluid absorberen. Op die manier worden geluidsreflecties tegen gegaan in tegenstelling tot een standaard spanplafond.

Is de akoestiek in uw ruimte niet zoals het hoort? Overweeg dan zeker een akoestisch spanplafond als oplossing voor uw probleem.

Een akoestisch spanplafond heeft dezelfde uitstraling als een standaard spanplafond. Omwille van de extra akoestische functie ligt de prijs iets hoger.

Lichtdoorlatend Spanplafond

Een lichtdoorlatend spanplafond is een plafond dat gepaard gaat met ledverlichting. Boven het spanplafond wordt ledverlichting geplaatst. Ledverlichting is tevens mogelijk in allerlei kleuren (RGB), maar ook in warm wit en koud wit. Deze verlichting bestaat eveneens in een dimbare versie. Op die manier kan u een egaal lichtoppervlak creëren wanneer nodig, of kiezen voor sfeerverlichting. Hierdoor kan een lichtdoorlatend spanplafond een belangrijk deel van uw interieur zijn.

Lichtdoorlatende spanplafonds zijn verkrijgbaar in 3 verschillende typen:

  •  30% lichtdoorlatend spanplafond
  •  50% lichtdoorlatend spanplafond
  •  70% lichtdoorlatend spanplafond

Het type plafond en de led-verlichting zijn een belangrijk onderdeel van de kostprijs van uw spanplafond.

Contacteer ons gerust via onderstaand formulier voor een vrijblijvende afspraak.

Spanplafond kostprijs

3. Is het mogelijk mijn nieuw spanplafond te voorzien van akoestische isolatie?

Een spanplafond wordt geplaatst onder het bestaande plafond. Er kan dus steeds een tussenruimte voorzien worden tussen het bestaande plafond en het nieuwe plafond. Hier kan kiezen voor akoestische isolatie of warmte-isolatie.

Onze akoestische isolatie is geluidsabsorberend en thermisch. Hij wordt gemaakt van deels gerecyclede polyestervezels. ACD geeft de voorkeur aan kwalitatieve materialen. De warmte-isolatie bestaat uit PIR-platen van hoge kwaliteit. Deze zijn tevens verkrijgbaar in verschillende diktes.

Bovenstaande factoren zullen mede de prijs bepalen van uw spanplafond. Omdat een bezoek ter plaatse aangewezen is om een duidelijk beeld te scheppen over de kostprijs van een spanplafond, komen wij graag vrijblijvend ter plaatse. Op die manier worden de verschillende mogelijkheden besproken en kan u een gratis offerte ontvangen. Een opmeting is essentieel om een correcte kostprijs van een spanplafond weer te geven.

Vraag hieronder in het formulier naar een gratis offerte. Of bel ons op: 03 314 07 85 of 0470 63 70 01.

De voordelen van een standaard spanplafond zijn identiek aan die van een lichtdoorlatend of akoestisch spanplafond.

  •  Brandvertragend
  •  Milieuvriendelijk
  •  Duurzaam
  •  Onderhoudsvriendelijk
  •  Vlotte plaatsing op kamertemperatuur
  •  Geen afbraakwerken noodzakelijk
  •  Mogelijk in iedere ruimte

Spanplafond kostprijs

Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak. Hier ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte.
Wanneer u liever een idee vormt van de prijs, alvorens een bezoek, kan u uw afmetingen op mail zetten. Dan maken wij voor u een richtprijs.

U kan ons bereiken op het nummer  03 314 07 85 of 0470 63 70 01.

Wij verwelkomen u, na afspraak, eveneens graag in één van onze showrooms.

Contacteer ons

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Vooraleer u dit formulier kunt verzenden, dient u de recaptcha te aanvaarden.

ONZE SHOWROOMS

Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms voor een kennismaking. Zowel onze showroom in Antwerpen als Hoogstraten is enkel geopend na afspraak. Contacteer ons gerust om een moment af te spreken dat voor u past.

Pas nadat u met eigen ogen een polyester spanplafond heeft waargenomen, kan u de juiste keuze maken.

Antwerpen

Tabakvest 71
2000 Antwerpen

Open na afspraak

Hoogstraten

Sint Lenaartseweg 34B
2320 Hoogstraten

Open na afspraak
Gratis offerte